Τα ρούχα, η ομορφιά, οι γυναίκες

Τα ρούχα για πολλούς από εμάς συμβολίζουν τον χαρακτήρα μας, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν ότι η ομορφιά βρίσκεται στον εσωτερικό μας κόσμο.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι αν σταματήσουν να ψωνίζουν οι γυναίκες θα είχε καταρρεύσει η οικονομία. Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί ότι αυτό είναι κατασκεύασμα των πολυεθνικών για να αυξήσουν τις πωλήσεις; Αυτό που στις μέρες μας αποκαλείται μόδα ή στυλ στην πραγματικότητα εθίζει κυρίως το γυναικείο φύλο να αγοράζει καινούρια ρούχα και παπούτσια, προκειμένου κάποιος να πει ότι αυτός-αυτή είναι ωραίος ή αντίστοιχα ωραία και έχει καλόγουστο στυλ.
Δυστυχώς πολλοί κρίνουν τους ανθρώπους από τα ρούχα που φοράνε, αν ταιριάζουν μεταξύ τους (μπλούζα με παντελόνι), ενώ και βάζουν προτεραιότητα στο ύψος και στα κιλά. Αυτό αποτελεί τρομερό γεγονός, διότι τα ρούχα, το ενδυματολογικό γούστο, το ύψος, τα κιλά και γενικότερα ή εξωτερική εμφάνιση πρέπει να μην αποτελεί κριτήριο για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.
Έχει παρατηρηθεί πως πολλά παιδιά στην εφηβική ηλικία κάνουν δίαιτα προκειμένου να αποκτήσουν το σωματότυπο που να τους επιτρέπει να πιστεύουν πως μπορούν πλέον να φορούν ότι θέλουν.
Στην πραγματικότητα ο εσωτερικός κόσμος των ανθρώπων πρέπει να χαρακτηρίζει την προσωπικότητα του καθενός μας, καθώς όλοι μας υιοθετούμε διαφορετικούς χαρακτήρες και συμπεριφορές που μας κάνουν μοναδικούς εσωτερικά, ενώ ένα ρούχο μπορεί να το έχει ο καθένας.

ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΛΕΡΗΣ – ZΩΓΑ ΒΑΣΗΛΕΙΑ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης