Παραμονή στη Football League για τον Αγροτικό Αστέρα!

agrotikosasterasfc_photo151.png (1)

Mε το επιβλητικό 5-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας εξασφάλισε την παραμονή της στη Football League η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των Play out.  Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν τη μεγάλη επιτυχία!

O προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης μετά από τον αγώνα συνεχάρη τους παίχτες του, απέδωσε τη νίκη στην ομαδική δουλειά και δήλωσε ότι στόχος είναι η πρώτη θέση στα Play out: «Πρώτα απ” όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Η επίτευξη της σωτηρίας είναι αποτέλεσμα της ομοιογένειας αυτού του συνόλου και της εμπιστοσύνης που έδειξαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και στους προπονητές. Η σημερινή νίκη οφείλεται κατά κύριο λόγο στα δύο γρήγορα γκολ. Για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ξεκαθαρίζω ότι θα παραμείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας, για να προστατέψουμε την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία της διοργάνωσης και ακόμα περισσότερο γιατί θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι».

agrotikosasterasfc_photo1393

Και όντως ο στόχος επετεύχθη!  Η …γιορτή επαναλήφθηκε την Κυριακής της  14ης Ιουνίου, όταν οι σταχυοφόροι  επικράτησαν του Τυρνάβου με 1-0 και πήραν την πρώτη θέση στα Play out, στέλνοντας τον αντίπαλο στην Γ΄ Εθνική.

Πηγή: http://www.agrotikosasterasfc.gr/index.php

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης