Ενδοσχολικοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης

ping-pong

Ενδοσχολικοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης

 

Στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο ενδοσχολικοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινκ πονκ) αγοριών και κοριτσιών, τους οποίους διοργάνωσε η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου Πέτσα Νατάσα.

πινκπονγκ2

Ο νικητής Ζαφειράκης Τάσος (αριστερά) με τον δεύτερο Πατελάκη Νίκο (δεξιά) και την εκπαιδευτικό Πέτσα Νατάσα.

Στους αγώνες των κοριτσιών αναμετρήθηκαν πέντε μαθήτριες και στον τελικό αγωνίστηκαν οι Προξένου Δήμητρα του Α3 και Ζαφειράκη Αφροδίτη του Β2.  Νικήτρια αναδείχτηκε η μαθήτρια της πρώτης τάξης Προξένου Δήμητρα επικρατώντας της αντιπάλου της με 2-1.

πινκπονγκ1

Οι μαθήτριες που κατέλαβαν την 1η (δεξιά) και 2η θέση (αριστερά) μαζί με τους φιναλίστ των αγοριών (δεξιά στη φωτογραφία) και δύο ακόμη συμμετέχοντες.

Πολλές ήταν οι συμμετοχές στους αγώνες των αγοριών, καθώς σαράντα τρεις μαθητές πήραν μέρος στην προκριματική φάση.  Κατά τη διάρκειά της έγιναν πολλοί και συναρπαστικοί αγώνες με πολλά σετ να κρίνονται στον πόντο.  Τελικά, στον τελικό έφτασαν οι μαθητές Ζαφειράκης Τάσος του Α1 και Πατελάκης Νίκος του Β4.  Αυτός διεξήχθη στις 21 Μαϊου 2014 με νικητή τον Ζαφειράκη Τάσο, που με σκορ 2-1 επικράτησε και κατέλαβε την πρώτη θέση.

Τελικός αγοριών

Τελικός  αγοριών

Τελικός αγοριών.

            Συγχαρητήρια στους φιναλίστ αλλά και σε όλους τους μαθητές που πήραν μέρος δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό!

Μπρουσιάκης Αλέξανδρος, μαθητής της Β΄  Τάξης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης