Ελληνική Πολεμική Αεροπορία

ΑΠΟ: ΣΤΕΦΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Δεκ• 21•20
        Η ελληνική πολεμική αεροπορία είναι μια οργάνωση ανθρώπων, που προστατεύει τον εναέριο χώρο της Ελλάδας από κάθε είδους παραβιάσεις.
        Οι πιλότοι είναι μια πολύ σημαντική ομάδα μες στην οργάνωση. Οδηγούν τα μαχητικά αεροπλάνα στη μάχη. Χρειάζονται σκληρή εξάσκηση και εκπαίδευση, για να είναι ικανοί να πιλοτάρουν ένα αεροπλάνο. Πρέπει να είναι σε καλή σωματική κατάσταση και η όρασή τους να είναι άψογη. Ωστόσο, αν κάποιος δεν βλέπει τόσο καλά, η αεροπορία του παρέχει τη σωστή εγχείρηση,  ώστε να του βελτιώσουν ή να του αφαιρέσουν το πρόβλημα. Αυτό γίνεται σε λίγες περιπτώσεις, μόνο αν το πρόβλημα στα μάτια είναι μικρό.
haf 1 haf fighters haf
        Το να δουλεύει κανείς στην ελληνική πολεμική αεροπορία είναι μια πολύ καλή εμπειρία, που έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχει εξασφαλισμένη τη σωστή σίτιση, τα λεφτά για τις ανάγκες, δικές του και της οικογένειάς του, καλή υγεία και παροχή φαρμακευτικής βοήθειας με λιγότερο κόστος.
haf 1
        Σε μια τέτοια περίοδο, που κάποιοι ηγέτες δε λύνουν τις διαφορές τους με συζήτηση, αλλά με πόλεμο χρειάζονται πολλοί πιλότοι και στρατιώτες. Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που απειλείται η ζωή των πιλότων, αλλά αυτό ακριβώς είναι η γοητεία του στρατού. Μετά από λίγα χρόνια είναι έμπειροι και καλά εκπαιδευμένοι, οπότε όλα είναι πιο εύκολα.
        Όταν πετά κάποιος με το μαχητικό αεροπλάνο, κινείται πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό προκαλεί μια ιδιαίτερη αίσθηση ελευθερίας. Πετά ψηλά στον ουρανό και βλέπει φανταστικά τοπία από ψηλά. Πετά πάνω από τα σύννεφα και βλέπει τον ήλιο να ανατέλλει. Όλα γύρω είναι φωτισμένα σαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με ανοιχτά τα φωτάκια.
haf fighters
        Γι’ αυτό το να είσαι πιλότος είναι ένα απίστευτο επάγγελμα και σας εύχομαι να είστε ικανοί να γίνετε ένας και να υποστηρίζετε τη χώρα σας.
 
                                                                                                                                                                  Αλίκη Γιάνναρη

Top