Εντυπώσεις των μελών της συντακτικής ομάδας από την επίσκεψη στην Αμυμώνη

WP_20150424_11_21_46_Pro perikommeno

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΑΚΑ: Ήταν μια ωραία εμπειρία. Διασκεδάσαμε με τα παιδιά, παίζοντας και μιλώντας τους. Οι εκπαιδευτικοί τους μας έδειξαν τους απλούς τρόπους με τους οποίους μάθαιναν τα παιδιά. Θα μου άρεζε να ξαναπάω εκεί για να γνωρίσω ακόμα καλύτερα τους μαθητές της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ» και θα ήταν πολύ ωραίο να με έπαιρναν εθελόντρια στην κατασκήνωση τους για να βοηθήσω τα παιδιά. Επίσης θα ήταν πολύ καλό και για εμάς αλλά και για τα παιδιά να ξαναπάμε εκεί. Μάλιστα μια μαθήτρια από την «ΑΜΥΜΩΜΗ» μας το ζήτησε.

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΚΟΝΤΣΕ: Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Περισσότερο μου άρεσε που γνωρίσαμε τα παιδιά και παίξαμε μαζί τους νιώθω πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να γνωρίσω αυτά τα παιδιά.

ΧΡΥΣΑ ΜΠΑΛΠΜΑΓΑΔΗ: Πέρασα πολύ ωραία και μου άρεσε. Τα παιδάκια ήταν πολύ συνεργάσιμα και σου έβγαζαν μια συμπάθεια και μια αληθινή αγάπη. Το κτήριο ήταν πολύ καινούριο και είχε υπέροχο εξοπλισμό. Ειδικά εκείνη η αίθουσα οπτικής διέγερσης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ: Πιστεύω πως ήταν ξεχωριστή εμπειρία η οποία θα μου μείνει αξέχαστη. Εντυπωσιάστηκα από την οικειότητα που μας έδειξαν οι εργαζόμενοι. Επιπλέον μου άρεσε το πόσο σύγχρονο εξοπλισμός διέθετε.

ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΡΝΕΛΗ: Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία και αν μου δίνονταν η ευκαιρία να το ξαναζήσω θα την δεχόμουνα ευχαρίστως. Επίσης με ενθουσίασε ο σύγχρονος εξοπλισμός.

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΡΛΑΚΑΣ: Ήταν υπέροχα και μου άρεσε πάρα πολύ το δωμάτιο χαλάρωσης.

ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΙΛΜΠΙΛΗ: Ήταν υπέροχη εμπειρία και αν μπορούσα θα την ξαναέκανα.

ΤΑΛΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Ήταν καταπληκτικά, γνωρίσαμε τα παιδιά, παίξαμε και διασκεδάσαμε. Θα το ξαναέκανα με την πρώτη ευκαιρία.

ΜΑΡΙΑ ΣΕΦΕΡΙΔΟΥ: Ήταν μια μοναδική εμπειρία και έμαθα πολλά για την καθημερινότητα των παιδιών αυτών. Θα το ξαναέκανα ευχαρίστως.

ΜΠΑΔΙΑΒΑΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: Ήταν φανταστικά και θα ήθελα να ξαναπάω.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: Η επίσκεψη αυτή, ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Κατάφερα να δω την καθημερινότητα των παιδιών με προβλήματα όρασης και να ζήσω μια αξέχαστη εμπειρία.

ΑΥΛΟΓΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δυστυχώς δεν μπορώ να εκφράσω άποψη, γιατί δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τα παιδιά καθώς ήμουν στην συνέντευξη όμως διέκρινα την συγκίνηση της λογοθεραπεύτριας όταν μιλούσε για τα παιδιά της Αμυμώνης και όπως λέμε τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΑΓΔΑ: Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, θα ήθελα να την ξαναζήσω με την ευκαιρία να γνωρίσω τα παιδιά και να περάσω μαζί τους πιο πολύ χρόνο.

ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Ήταν μια ωραιότατη εμπειρία την οποία δε θα ξεχάσω ποτέ.

ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ: Η εμπειρία στην Αμυμώνη ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη εμπειρία. Είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε άτομα αρκετά διαφορετικά από εμάς κι αυτό είναι σίγουρα κάτι μοναδικό. Είναι υπέροχο να νιώθεις ότι βοηθάς αυτόν που σε χρειάζεται. Εύχομαι να πραγματοποιήσουμε ξανά μια τέτοια επίσκεψη σύντομα.

ΜΠΑΡΤΖΟΥ ΑΝΝΑ Ευδοξία : Η επίσκεψη στην Αμυμώνη ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, γνωρίσαμε παιδιά με ειδικά προβλήματα, αλλά ήταν το ίδιο ενδιαφέρον όπως και οι “φυσιολογικοί” άνθρωποι .

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ: Θα ήθελα να ξαναπάω και να ασχοληθώ πιο πολύ με τα παιδιά.

Σχολιάστε

Top