Ταινίες για τα Χριστούγεννα!!!

Χριστουγεννιάτικη παρέα

 

Οι γιορτινές μέρες έχουν έρθει και μέσα στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε κάποιες ταινίες, για να νιώσουμε όλοι περισσότερο τη μαγεία των Χριστουγέννων. Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης από κάθε άποψη. Ο Ιησούς που γεννιέται και είναι ο βασιλιάς που θα σώσει τον κόσμο φέρνει στους πάντες ελπίδα και ευτυχία. Για αυτό κι εμείς μέχρι σήμερα ανταλλάσσουμε ευχές, συναισθήματα και γιορτάζουμε ο καθένας με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Επιλέξαμε οικογενειακές ταινίες που ενισχύουν τα συναισθήματα ανάμεσά μας και μπορούμε να καταλάβουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Τέτοιες διαχρονικές ταινίες είναι:

Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων- How the Grinch stole Christmas 1990

greench

H ταινία βασίζεται σε ένα παιδικό βιβλίο του  Dr.Seuss όπου βραβεύτηκε με Όσκαρ. Σε μία μαγική πόλη της Χουβιλ πού βρίσκεται σε μία χιονονιφάδα στολισμένη γιορτινά εξορίζεται ο Γκριντς λόγω της αποκρουστικής του εμφάνισης. Όμως ο Γκριντς επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση καταστρέφοντας τα Χριστούγεννα όλων. Για καλή του τύχη ένα γλυκό κορίτσι έρχεται να του κλέψει την καρδιά και να του δείξει την ομορφιά της ζωής.

 

Μόνος στο σπίτι – Ηome Αlone 1992

 homealone

Μία κλασική ταινία του 90′ που δεν νομίζουμε να λείπει από την τηλεόραση κάθε χρόνο. Ένα δεκάχρονο αγόρι μένει μόνο του, αφού η πολύτεκνη οικογένεια του τον ξεχνάει σπίτι φεύγοντας για διακοπές. Αυτός αποφασισμένος να ζήσει την καλύτερη περίοδο της ζωής του έρχεται αντιμέτωπος με δύο ληστές. Το σπίτι μετατρέπεται σε πεδίο μάχης ανάμεσα τους και ο μικρός φαίνεται να κρατάει τα ηνία. Επίσης οι ακόλουθες ταινίες Ηome Αlone 2 και Ηome Αlone 3 είναι εκπληκτικές γεμάτες γέλιο και δράση.

 

Το Πολικό Εξπρές – The Polar Express 2004

 polar

Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο «Το Πολικό Εξπρές» το οποίο αποτέλεσε καλλιτεχνικό αριστούργημα. Η πίστη του οχτάχρονα αγοριού για τον Άη Βασίλη αρχίζει να κλονίζεται. Όμως ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να τα ανατρέψει όλα! Ο οδηγός ενός μαγικού τρένου τον καλεί να ακολουθήσει τη διαδρομή μέχρι τον Βόρειο Πόλο, για να δει τον άγιο Βασίλη. Τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης; Το μικρό αγόρι σίγουρα έχει όλες τις απαντήσεις!

 

Αγάπη είναι… – Love actually 2003

love

 Μία ρομαντική κωμωδία διασκεδαστική και συγκινητική.η ταινία περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα της καθημερινότητας. Δείχνει ιστορίες από τελείως διαφορετικούς ανθρώπους που χάνουν το νόημα της ζωής και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους για να γιορτάσουν και άλλη μία χρονιά τα Χριστούγεννα. Κάθε χαρακτήρας με διαφορετική οπτική προσεγγίζει αλλιώς την ευτυχία των Χριστουγέννων. Τελικά είναι η ώρα ο καθένας να εκτιμήσει τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του πριν να είναι αργά. Αυτή είναι εξάλλου και η μαγεία στα Χριστούγεννα!

Ελπίζουμε να σας αρέσουν οι ταινίες αυτές και να περάσετε υπέροχες διακοπές. Για αυτό βρείτε λίγο χρόνο να περάσετε με τους φίλους την οικογένεια τη συντροφιά σας πάρτε μία κουβέρτα και μία ζεστή σοκολάτα και ετοιμαστείτε να ζήσετε πανέμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με αγάπη!

Η συντακτική ομάδα

Στέλλα & Ανατολή

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/weekend-journal/article/853811/oi-kalyteres-hristoygenniatikes-tainies-vid

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης