Editorial Δεκεμβρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ …….2020
Ο τίτλος από μόνος του αντιφατικός….
Από τη μια Χριστούγεννα, όλοι μικροί και μεγάλοι τα περιμένουν με ανυπομονησία! Στολισμένο δέντρο, αναμμένο τζάκι, χιόνι, νόστιμα φαγητά και λαχταριστά γλυκά (ναι αυτά με τις πολλλλές θερμίδες), οικογένεια, διακοπές.

editorial1

Από την άλλη είναι 2020, έτος που το άκουσμά του προκαλεί φόβο. Το είδαμε το Πάσχα, το είδαμε το καλοκαίρι, ζήσαμε ως μαθητές άνοιγμα σχολείων με μάσκες, μετά τηλεκπαίδευση, τώρα περιμένουμε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές με αυτό. Κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν τις χειρότερες αναμνήσεις, όλοι βιώνουμε τον αρνητισμό, καραντίνα στέρηση φίλων, ζωή από οθόνες και πόσα άλλα..
Να μην σας κουράζουμε, είναι άλλωστε η 1η μας συνάντηση και θέλουμε να σας αφήσουμε με καλές εντυπώσεις. Απλά όπως κι εσείς είμαστε σε αναμονή, σε αναμονή και ελπίζουμε! Πιστεύουμε ότι όσο περνάει από το χέρι μας θα κρατήσουμε μόνο τα θετικά: Την γιορτινή ατμόσφαιρα, την οικογένειά μας, το στολισμένο σπίτι μας. Το νόημα άλλωστε αυτής της γιορτής είναι η ελπίδα που γεννήθηκε μέσα στη Φάτνη κι το φως του αστεριού που φώτισε τον κόσμο.
Καλά Χριστούγεννα λοιπόν!
Α ναι! ξεχάσαμε να συστηθούμε, είμαστε η συγγραφική ομάδα του Α3 του 1ουΓΕΛΚιλκίς και αυτή είναι η εφημερίδα μας.

editorial2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης