Τα 5 πιο περίεργα ρεκόρ Γκίνες

Η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο!

 

13.1Η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο ζει στην Ινδία, το όνομά της είναι Jyoti Amge κι έχει ύψος 62,8 εκ.!

 

 

 

 

 

Η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου!

 

13.2Σε μια ζούγκλα της Μαλαισίας υπάρχει μια νεροτσουλήθρα μήκους 1.140 μέτρων, που κατασκευάστηκε στο πάρκο Escape του Pengan που άνοιξε τον Αύγουστο του 2019. Η διαδρομή της νεροτσουλήθρας διαρκεί 4 λεπτά μέχρι να καταλήξεις στην πισίνα !

Το μεγαλύτερο χούλα-χουπ

 

13.3Ο Yuya Yamada, είναι ένας καλλιτέχνης δρόμου που έχει ιδιαίτερη κλίση και αγάπη στο χούλα χουπ από το Τόκιο της Ιαπωνίας. Η αγάπη του γι’ αυτό  τον οδήγησε να σπάσει ένα νέο ρεκόρ Guinness μετά την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης περιστροφής ενός αλουμινένιου στεφανιού διαμέτρου 5,14 μέτρων χρησιμοποιώντας μόνο τον κορμό του.

 

 

 

Η ανθισμένη κερασιά από Lego

 

13.4Οι ανθισμένες κερασιές αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα της Ιαπωνίας και κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα άνθη τους προσελκύουν πλήθος τουριστών από όλο τον κόσμο που θέλει να τα θαυμάσει από κοντά.

Βέβαια, η συγκεκριμένη κερασιά αξίζει το θαυμασμό του κόσμου γιατί είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από τουβλάκια LEGO. Την παραγγελία έκανε η LEGOLAND Japan, ένα θεματικό πάρκο, που με αυτό το ιδιόμορφο δέντρο θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

 

 

 

Τα πιο πολλά βιντεοπαιχνίδια

 

13.5Κανείς μας δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε βιντεοπαιχνίδια τον Antonio  Romero  Monteiro, όχι γιατί είναι ταλαντούχος παίκτης αλλά γιατί κατέχει ένα ρεκόρ Γκίνες!

Το ρεκόρ αυτό το έχει κατακτήσει για τη μεγαλύτερη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, με περισσότερους από 20.000 τίτλους βιντεοπαιχνιδιών.

 

 

 

Εβελίνα – Αργυρώ