Μουσική και διασκέδαση εκδρομή Αθήνας 2018-19

ΑΠΟ: nikgkouv - Μαρ• 15•19

Νυχτερινή διασκέδαση:

Στην εκδρομή μας στην Αθήνα επισκεφθήκαμε το νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο» με τον Γιάννη Πλούταρχο (πραγματικό όνομα: Ιωάννης Κακοσαίος) και την Μελίνα Ασλανίδου (πραγματικό όνομα Συμέλα «Μελίνα» Ασλανίδου)

Περάσαμε πολύ ωραία και είχε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με τα τραγούδια να μας ξεσηκώνουν αλλά και να μας δημιουργούν συναισθήματα…

Θέατρο:

Στο θέατρο Αθηνά παρακολουθήσαμε την τρελή κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ «Διπλή ταρίφα» σε απόδοση Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Στο θέατρο το έργο ανεβαίνει προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα και διαδραματίζεται στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1970.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μάριος Αθανασίου) είναι οδηγός ταξί στην Αθήνα στα χρόνια της χούντας, ο οποίος ζει κυριολεκτικά δύο ζωές, έχοντας στήσει δύο σπίτια με δύο διαφορετικές συζύγους (Τζόυς Ευειδή και Βίκυ Κάβουρα)!
Με ένα απόλυτα ακριβές χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρεί ευλαβικά, καταφέρνει να ξεγελά και τις δύο συζύγους, χωρίς να προκαλεί υποψίες, μέχρι που μπλέκει σε μία ληστεία, ξυπνάει στο Νοσοκομείο και το πρόσωπό του φιγουράρει στις εφημερίδες. Τότε ξεκινάει ένας αγώνας να διατηρήσει το μυστικό του τόσο από τους αστυνομικούς (Χάρης Ασημακόπουλος & Χάρης Γρηγορόπουλος) όσο και από τις συζύγους του. Μοναδικός του σύμμαχος ο κολλητός του φίλος (Σπύρος Πούλης). Μια κωμωδία με ανατροπές, παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις, που οδηγούν σε ένα ξεκαρδιστικό θέαμα.

Πηγές:

https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-athina/dipli-tarifa/

https://www.youtube.com/watch?v=boHkW8QOLQ8

Σχολιάστε

Top