Μια βόλτα στο Ναύπλιο, από την Σοφία Κ. (Τμήμα Ε2)

Μια όμορφη Κυριακή πήγα στο πανέμορφο Ναύπλιο. Πρώτα  πήγαμε για καφέ με την οικογένεια μου. Έπειτα περιμέναμε αυτό το κόκκινο λεωφορείο που πήγαινε μέχρι   το Παλαμήδι.

Ανακαλύψαμε πολλά νέα πράγματα για την πανέμορφη αυτή πόλη. Μου κίνησε  την περιέργεια που όταν μπήκαμε στο λεωφορείο μας έδωσαν κάτι ειδικά ακουστικά για να ακούμε την ιστορία κάθε εκθέματος που βλέπαμε . Είχαμε την  ευκαιρία να κατέβουμε για να μπούμε στο κάστρο αλλά επιλέξαμε να δούμε την επιστροφή αφού πήγαινε από άλλο δρόμο. Κατά την επιστροφή μας με το λεωφορείο είδαμε ένα λιοντάρι που το είχε  σκαλίσει ένας παλιός τεχνίτης πάνω σε ένα βουνό.

Αφού επιστρέψαμε στην παλιά πόλη καθίσαμε σε μία καλή ταβέρνα με πολλά νόστιμα φαγητά και αναψυκτικά. Μετά πήγαμε να κάνουμε βόλτα στα μαγαζιά και να αγοράσουμε κάποιο αναμνηστικό. Εγώ αγόρασα ένα κολιέ.

Λίγο πριν φύγουμε πήγαμε να φάμε λίγο παγωτό. Δυστυχώς η βόλτα μας είχε και ένα απρόοπτο! Ψάχναμε το αυτοκίνητό μας και για μισή περιπλανιόμασταν κάτω από τον καυτό ήλιο.  Επιστρέψαμε σπίτι μας μετά τις 4 το απόγευμα.

Περάσαμε πολύ ωραία και θα ήθελα να ξαναζήσω μια υπέροχη ημέρα σαν αυτή!

Από την μαθήτρια Σοφία Κ. του τμήματος Ε2

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης