Με την ομάδα αντρών του Έσπερου Λαμίας

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Φεβ• 17•17

Συντακτική ομάδα: Προβοπούλου Σοφία, Στεφανής Φώτης, Φατσή Ναταλία, Χαντζή Θεοδώρα, Νικολοπούλου Λαμπρινή

Επιμέλεια βίντεο : Χορμόβας Βασίλης

Η  αθλητική  και πολιτιστική  ομάδα της σχολικής μας εφημερίδας του σχολείου μας έκανε πρόσφατα μία επίσκεψη στο Χαλκοπούλειο Στάδιο της πόλης μας με σκοπό να πάρει συνέντευξη από την ομάδα του Έσπερου Λαμίας που για ακόμη μία χρονιά συνεχίζει δυναμικά φέρνοντας νίκες και κάνοντας περήφανους προπονητές και οπαδούς.

Εκεί λοιπόν συναντήσαμε την ομάδα και πήραμε συνέντευξη από τον προπονητή του Έσπερου Λαμίας κ.Γιάννη Σοφογιάννη , καθώς επίσης και από τρείς παίκτες της ομάδας οι οποίοι είναι: Άγγελος Ρόκας, Δημήτρης Φραγκιαδάκης και Παντελής Φύκας!!!

Είδαμε τους αθλητές την ώρα της προπόνησης!!

Πήραμε πλάνα και σας τα μεταφέρουμε, για να μπείτε στο κλίμα της πιο hot ομάδας της πόλης μας!!

Δείτε τις συνεντεύξεις μας, με τον προπονητή της ομάδας κ.Γιάννη Σοφογιάννη.

Με τους παίκτες Άγγελο Ρόκα, Δημήτρη Φραγκιαδάκη και Παντελή Φύκα.

 

 

Ερώτηση: Οι αθλητές προσέχουν την ώρα που ξεκουράζονται ή πάνε για ύπνο ή προσέχουν την διατροφή τους, κάτι πολύ σημαντικό, εσείς το κάνετε αυτό και αν ναι σας δυσκολεύει;

Απάντηση (αθλητής): Σίγουρα όλοι πρέπει να το κάνουμε, γιατί αν δεν το κάνουμε δεν μας βοηθάει μετά στην απόδοση μας, πρέπει να ξεκουραζόμαστε, να τρώμε σωστά, και πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής αυτό το πρόγραμμα. Ρουτίνα είναι και δεν μας λείπει κάτι. Εξάλλου τα πάντα τρώμε απλά με μέτρο.

Ερώτηση:  Είναι δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα;

Απάντηση (προπονητής): Το φετινό πρωτάθλημα όπως και όλα τα πρωταθλήματα παντού είναι πάντα δύσκολα εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος, εάν δεν είσαι σοβαρός και δεν αγαπάς αυτό που κάνεις για να δώσεις το 100%. Πάντα θα ΄ναι  δύσκολα,  δεν υπάρχει κάτι που να ασχολείσαι και να “ ναι εύκολο όπως και σε όλα τα πράγματα της ζωής. Όσο περισσότερο προσπαθείς και όσο περισσότερο αγωνίζεσαι για έναν στόχο σου τόσο καλύτερα τα καταφέρνεις.

Ερώτηση: Ποιο το ωράριο των προπονήσεων;

Ερώτηση: Υπάρχει ελεύθερος χρόνος;

Ερώτηση: Θα προτείνατε στους νέους να ασχοληθούν με το μπάσκετ;

Ο προπονητής της ομάδας Γ. Σοφογιάννης μας μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά.

2 Comments

  1. Ο/Η Μακης Ζυγογιαννης λέει:

    πολυ ωραια βιντεοοο guys

  2. Ο/Η ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή της αντρικής ομάδας του Έσπερου Λαμίας κ. Γ. Σοφογιάννη καθώς και τους παίκτες Α. Ρόκα, Π. Φύκα και Δ. Φραγκιαδάκη για τη συνέντευξη που μας παραχώρησαν, και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στο πρωτάθλημα!

Σχολιάστε

Top