Επίσκεψη στον χώρο του Γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής»

ΑΠΟ: 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Δεκ• 22•17

IMG_20171211_103529

Έχουμε το προνόμιο, το σχολείο μας να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις του Γκολφ  Γλυφάδας.Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα , στις  11/12/2017, οι μαθητές της τρίτης τάξης και του Β1 τμήματος του γυμνασίου μας, είχαμε την ευκαιρία, μετά από μια πολύ όμορφη διαδρομή με τα πόδια, να παραβρεθούμε στο χώρο του Γκολφ .

Όταν φτάσαμε, μας υποδέχτηκαν θερμά επαγγελματίες εκπαιδευτές του αθλήματος. Αφού μας μίλησαν για την ιστορία του γηπέδου και για τα μελλοντικά σχέδια δημιουργίας μιας «Γκολφούπολης», μας ενημέρωσαν για τις δωρεάν συνεδρίες που μπορούν να συμμετάσχουν οι μαθητές, προκειμένου να μάθουν το συγκεκριμένο άθλημα. Στη συνέχεια, μας χώρισαν σε ομάδες και με τις σωστές οδηγίες καταφέραμε να δοκιμάσουμε αυτή τη δραστηριότητα, γνωρίζοντας από κοντά τους βασικούς της κανόνες. Καθ’όλη τη διάρκεια ήταν δίπλα μας οι εκπαιδευτές και μας καθοδηγούσαν. Αργότερα, παρακολουθήσαμε τις βολές των επαγγελματιών παικτών, που μας εντυπωσίασαν με την ακρίβειά τους και με την άψογη τεχνική τους. Στον υπόλοιπο διαθέσιμο χρόνο, μας άφησαν ελεύθερους στα γήπεδα των αρχαρίων. Δυστυχώς, κατά τις 11.30 π μ., οι συνοδοί καθηγητές μάς ανακοίνωσαν με λύπη, ότι είχε φτάσει η ώρα να επιστρέψουμε στο χώρο του σχολείου και θα έπρεπε να αποχαιρετήσουμε αυτό το πανέμορφο και μαγευτικό περιβάλλον.

Οι εντυπώσεις και οι αναμνήσεις που μας δημιουργήθηκαν ήταν μοναδικές και θα μας μείνουν αξέχαστες, καθώς συντέλεσαν σε έναν επιτυχημένο εκπαιδευτικό περίπατο. Μέσω αυτής της εκδρομής, το ενδιαφέρον των μαθητών αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό γι’ αυτό το άθλημα .

Βασιλικιά  Γλυκερία – Λιάκου Τζωρτζίνα ( Γ΄1)

Σχολιάστε

Top