Αθλητικό κέντρο “The Wall”

ΑΠΟ: 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Ιαν• 05•20

TheWall

Την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019, το σχολείο μας ,λόγω της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, διοργάνωσε επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο “The Wall”, στην Παλλήνη. Οι μαθητές/τριες και των τριών τάξεων του σχολείου μας, οδηγήθηκαν με πούλμαν στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές σε μαθητές αλλά και σε καθηγητές, καθώς υπήρχαν πρωτότυπες δραστηριότητες για να απασχολούνται τα παιδιά, αλλά και κατάλληλος χώρος για τους συνοδούς καθηγητές. Είχε λοιπόν γήπεδα ποδοσφαίρου γι’ αυτούς που δεν ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να ξεφύγουν από το συνηθισμένο. Γι’ αυτούς όμως που ήθελαν να κάνουν κάτι ασυνήθιστο, υπήρχαν τραμπολίνα, γήπεδα beach volley, και το καλύτερο ήταν οι ειδικοί τοίχοι, όπου μπορούσε κανείς να κάνει αναρρίχηση, χωρίς όμως τον φόβο ότι πρόκειται να τραυματιστεί, αφού οι συνθήκες ασφαλείας ήταν άψογες. Επιπλέον, όλες οι τάξεις του σχολείου μας είχαν άψογη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα ν’ αφήσουμε μια εξαιρετική εντύπωση στους ανθρώπους που εργάζονταν εκεί,αλλά και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των καθηγητών μας ,που ως συνοδοί ,έχουν πρώτο μέλημα την ασφαλή ψυχαγωγία μας.

Εν κατακλείδι, το αθλητικό κέντρο στο οποίο παρευρεθήκαμε, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις λόγω των άψογων εγκαταστάσεων και την ποικιλία δραστηριοτήτων που διέθετε. Ελπίζουμε λοιπόν να πραγματοποιηθούν κι άλλες επισκέψεις, τη φετινή σχολική χρονιά και να δείξουμε πάλι πειθαρχημένη και ώριμη συμπεριφορά!

 

Εύα  Τσιτηρίδου(Β΄3)

Σχολιάστε

Top