Μια αγαπημένη απασχόληση

ΑΠΟ: 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Απρ• 27•24

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ 2024

Η αγαπημένη μου απασχόληση τον τελευταίο καιρό, είναι η κατασκευή κοσμημάτων, με την οποία ξεκίνησα να ασχολούμαι το καλοκαίρι.

Η κατασκευή κοσμημάτων, μου προσφέρει πολλά θετικά στοιχεία: Πρώτα απ’ όλα, με βοηθά να γνωρίσω καλύτερα τον χαρακτήρα ενός ατόμου από την επιλογή του κοσμήματος που του αρέσει. Επιπλέον, με βοηθά να αποκτήσω μεγαλύτερη δεξιότητα σε εργασίες ιδιαίτερης προσοχής και λεπτομερειακής δουλειάς. Τέλος, με βοηθά να είμαι πιο υπομονετική, αφού τα «ατυχήματα» κατά τη διάρκεια της κατασκευής, είναι αρκετά.

Αγαπώ αυτή την απασχόληση, αφού με γεμίζει χαρά, αλλά και περηφάνια, όταν επιτέλους καταφέρνω να πετύχω ένα κόσμημα όπως ακριβώς το ήθελα! Βοηθά ακόμα να αναδειχθεί η ατελείωτη αγάπη της οικογένειας, η οποία ενθουσιάζεται ακόμη και με τις αποτυχίες σου και σε βοηθά να πας παραπέρα… Τέλος, με βοηθά να χαλαρώνω, αλλά και να ξεφεύγω από το άγχος της καθημερινότητας, καθώς και των διαφόρων προβλημάτων μου…

Ελπίζω να βρίσκω χρόνο και στο μέλλον να ασχολούμαι με την αγαπημένη μου δραστηριότητα και να καταφέρω κάποια στιγμή, να τα εκθέσω επίσημα   σε κόσμο!

                                                                             Αναστασία Αργυριάδου( Α΄1)

 

Σχολιάστε

Top