Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΑΠΟ: 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Ιαν• 28•16
Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στο  πλαίσιο  των  δράσεων  του  σχολείου μας που το καθιστούν ανοικτό στην κοινωνία  το  Σάββατο  08/11 / 2014  με  25   μαθητές   και  μαθήτριες  της  Γ΄ Γυμνασίου,  παρακολουθήσαμε  την  παράσταση

«Με μια αγκαλία τραγούδια – Τα  τραγούδια της Μελίνας»  με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο Μέγαρο Μουσικής  Αθηνών.

Τους  μαθητές  συνόδευσαν  η  Διευθύντρια του σχολείου κ. Ερμιόνη  Κοροσίδου – Καρρά  και  ο  καθηγητής  Μαθηματικών κ. Καραγγελής Κωνσταντίνος.

Είκοσι χρόνια μετά το «αντίο» της Μελίνας και σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης παράστασης στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού στις 10 Ιουλίου, τα τραγούδια της Μελίνας μας είπαν για δυο ακόμα βραδιές την ιστορία της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνάντησε  ξανά τη Μελίνα Μερκούρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 7 & 8 Νοεμβρίου με μια αγκαλιά τραγούδια, γεμάτη συγκίνηση και αγάπη.

Τραγούδια του Μ. Χατζιδάκι, του Μ. Θεοδωράκη, του Στ. Ξαρχάκου, του Β. Τσιτσάνη, του Θ. Μικρούτσικου, του Κ. Βάιλ, του Τ. Ντασέν, του Ν. Γκάτσου, του Ο. Ελύτη, του Μ. Κακογιάννη, του Γ. Θεοδωράκη, του Β. Γκούφα, του Ν. Περγιάλη, του Δ. Χριστοδούλου, τα τραγούδια της Ελλάδας.

Ήταν  μια  υπέροχη βραδιά, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης αυτής δράσης  σαράντα μαθητές του σχολείου έδειξαν ενδιαφέρον για την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το βράδυ αυτού του Σαββάτου θα είμαστε πάλι όλοι εκεί και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία και αυτής της δράσης.

Σχολιάστε

Top