Λαογραφική έκθεση στο σχολείο μας

Την Τετάρτη 20 του Φλεβάρη 2019 τα παιδιά της Β1΄ τάξης του σχολείου μας, με την βοήθεια της δασκάλας τους κ. Ψυρίδου Αικατερίνης παρουσίασαν σε γονείς και άλλους καλεσμένους τους τα εκθέματα της λαογραφικής έκθεσης που έστησαν στο χώρο της τάξης τους.

Κατερίνα 1

Στα πλαίσια της μικρής παρουσίασης των εκθεμάτων, που συγκέντρωσαν, χόρεψαν και ένα παραδοσιακό καλαματιανό χορό με την επιμέλεια της γυμνάστριας κ. Οικονόμου Μαριάνθης!

Κατερίνα 3

Στην έκθεση συμμετείχαν και τα παιδιά της Β2΄ τάξης με την υποστήριξη της δασκάλας τους κ. Χριστίδου Όλγας!

Σημαντική και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των γονέων των μαθητών μας, οι οποίοι ευχαρίστησαν τα παιδιά και το σχολείο προσφέροντας στο τέλος της εκδήλωσης ένα πλούσιο μπουφέ.

Την Πέμπτη 21 του Φλεβάρη 2019 παιδιά από όλες τις τάξεις του σχολείου μας και από το Νηπιαγωγείο μας μαζί με τους δασκάλους και τις νηπιαγωγούς τους επισκέφτηκαν την λαογραφική έκθεση.

Την ίδια μέρα με πολλή χαρά ξενάγησαν στην έκθεσή τους και τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Παπαγεωργίου Αικατερίνη, που επισκέφτηκε το σχολείο μας.

Κατερίνα 4

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της μικρής τους έκθεσης τα παιδιά ένιωσαν σαν «μικροί λαογράφοι» και με πολλή προθυμία και χαρά παρουσίαζαν κάθε φορά τα εκθέματά τους, εισπράττοντας τα θερμά συγχαρητήρια όλων για την υπέροχη και αξιοζήλευτη πρωτοβουλία τους!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης