Βιβλία για την ειρήνη

 

Βιβλίο Έχω Πάντα Δικαίωμα

Ένα βιβλίο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που περιλαμβάνει δημιουργήματα των καλύτερων συγγραφέων παιδικού βιβλίου της χώρας μας, γίνεται η πολύτιμη μήτρα που παράγει πολίτες ευαισθητοποιημένους και ενεργούς και συγχρόνως στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Με τα Παιδιά για τα Παιδιά 

Φτώχεια, εκμετάλλευση, πείνα, οικολογική καταστροφή. Οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων του παιδιού σε όλο τον κόσμο αλλά και οι προσπάθειες εκατομμυρίων πολιτών για την υπεράσπισή τους μαζί με προτάσεις για έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του συγγραφέα Ηλία Λυμπέρη που προσφέρει τα πνευματικά του δικαιώματα στα παιδιά μέσω της UNICEF. Για μεγαλύτερα παιδιά, εκπαιδευτικούς, γονείς και όσους ασχολούνται με παιδιά. Εκδόσεις Νίκας, 160 σελίδες.

ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

10 πρωτότυπα διηγήματα που θ’αγαπηθούν απ’όλα τα παιδιά από 8 χρονών και απ’όλους εκείνους που αισθάνονται παιδιά. 10 συναρπαστικά εικονογραφημένα διηγήματα, ευγενική προσφορά των συγραφέων και των εικονογράφων τους στην UNICEF Ο πρόλογος, είναι το ποίημα του Αντώνη Σαμαράκη. «“Ενα παιδί γράφει στο Θεό». Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Δημήτρη Μυταρά, προσφορά στην UNICEF. Διαστάσεις 21 Χ 27 εκ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα βιβλία μπαίνοντας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.unicef.gr/shop_products.php?cat=152

Σχολιάστε

Top