ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: «ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΦΤΕΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ»

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, παρακολουθήσαμε στο αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης «Φρίξος Παπαχρηστίδης» τη θεατρική παράσταση «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ» που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης.
Το κοινό της Ελευθερούπολης παρακολούθησε με ιδιαίτερη κατάνυξη τη θεατρική παράσταση με τίτλο : «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!» και αποθέωσε με το χειροκρότημά του, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης. Το θέμα του θεατρικού έργου ήταν οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες των εφήβων στις μέρες μας. Ήταν ένα πρωτότυπο έργο με στοιχεία ρεαλισμού από την καθημερινότητα των εφήβων και πολλούς συμβολισμούς. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο ευρηματικός τρόπος αξιοποίησης των σκηνικών! Οι ηθοποιοί ήταν πολύ εκφραστικοί και κατάφεραν με τις ερμηνείες τους να συγκινήσουν τους θεατές. Η ενδυματολογία ήταν απλή, λιτή και συμβατή με τους ρόλους. Επιπλέον, η μουσική έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς συνόδευε αρμονικά τις σκηνές και καθοδηγούσε τους ηθοποιούς. Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι καθηγητές της θεατρικής ομάδας, οι οποίοι εμψύχωσαν τους ηθοποιούς και συνέβαλαν αποφασιστικά σε αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.
Θα προτείναμε σίγουρα σε κάποιον να δει τη συγκεκριμένη παράσταση, ειδικότερα στους εφήβους και τους γύρω τους, διότι προσεγγίζει με ευαισθησία αλλά και ρεαλισμό τις προκλήσεις των εφήβων στη σύγχρονη εποχή μεταδίδοντας τελικά αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον τους!

Ιφιγένεια Λαμπριανίδου
Στέλλα Πορτοκαλίδου
Γεωργία Αβραμίδου
Βενετία Πάνου

0273

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης