Παρουσίαση του Arcane Legends

Του Αθανάσιου Μπαμπαλή  (Gamer)

 Σε αυτό το τεύχος του περιοδικού μας θα σας παρουσιάσω το Arcane Legends, ένα από τα δημοφιλέστερα MMORPG παιχνίδια, το οποίο ανακυρήχθηκε το καλύτερο mobile MMO games της χρονιάς για το 2011. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε το 2005 από τους εξιδικευμένους προγραμματιστές των διάσημων mobile και iOs παιχνιδιών της εταιρείας SPACETIME STUDIOS.

Για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με το παιχνίδι, δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάτι  το ιδιαίτερο, καθώς υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες για όλους τους αρχάριους παίκτες. Πριν κάνει κανείς την «προπόνησή» του, πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε τρείς κατηγορίες παικτών (Warrior, Mage, Rogue) και επίσης να επιλέξει ένα από τα τρία αρχικά κατοικίδια (pet) τα οποία έχουν διάφορες ιδιότητες και βοηθούν τον παίκτη.

Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σκοπός στο παιχνίδι, αλλά αν κάποιος έχει υψηλούς στόχους και θέλει να γίνει κορυφαίος παίκτης, πρέπει να νικήσει όλους τους αρχηγούς (boss) που  συναντάει από πίστα σε πίστα. Επίσης εκτός από το να τερματίσει κάποιος όλες τις πίστες, πρέπει να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο (Level36) και να κυριαρχήσει στις 2 PvP αρένες του παιχνιδιού.

 Αν κάποιος gamer έχει βαρεθεί τα συνηθησμένα MMO games τότε οποσδήποτε πρέπει να δοκιμάσει το Arcane Legends το οποίο είναι γεμάτο δράση, περιπέτεια, γέλιο και κρατάει σε αγωνία αυτόν που παίζει χωρις να βαρεθεί! Πριν παίξετε οποιοδήποτε άλλο MMO game παίξτε Arcane Legends και ζήσετε την περιπέτεια σε άλλη διάσταση!

2 comments on “Παρουσίαση του Arcane Legends

  1. Ο/Η Υασούο, ο Ασυγχώρητος λέει:

    Συνάδελφε gamer Θανάση, συγχαρητήρια που μας δίνεις πληροφορίες για τα παιχνίδια. Φαίνεται πως έχεις ασχοληθεί αρκετά με αυτά και προφανώς έχει αφιερώσει αρκετές ώρες στη κονσόλα του PC.

    Περιμένουμε να μας γράψεις κάτι και για το ΛΟΛ

    Υασούο, ο Ασυγχώρητος

  2. Ο/Η Greekmagician λέει:

    Θα μπορουσα πολυ ευκολα να γραψω για το LOL αλλα ειναι τοσο γνωστο game…θελω να πω πως αν γραψω αυτη η κριτικη θα ειναι μια ακομα συνιθησμενη κριτκη του LOL την οποια μπορει να εχεις ηδη διαβασει με διαφορετικα λογια απο καποιον αλλο…Γραφω για διαφορα games συνηθως αν και πασιγνωστα οχι τοσο γνωστα σε μας….Προσπαθω να κανω την διαφορα ετσι..Σχολιασε για ποια αλλα games θα ηθελες να γραψω ;) Μεχρι τοτε GG

Σχολιάστε

Top