Ας μιλήσουμε για……………… μόδα

 

Μόδα 2022

Τόσο οι φούστες , όσο και οι μπότες αποτελούν δυο από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας και το ντύσιμο με αυτά δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό. Ρούχα με χαρακτηριστικά στοιχεία από τη μόδα της δεκαετίας του 1980 θα αποτελέσουν αυτή τη σεζόν κορυφαία επιλογή. Πρόκειται για ένα στυλ που ξεχωρίζει και γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά, ακόμη και από γενιές που δεν έχουν ζήσει τη συγκεκριμένη δεκαετία.

Τα έντονα χρώματα, της εποχής αυτής είναι τόσο ιδιαίτερα που τραβούν την προσοχή και κάνουν οποιαδήποτε γυναίκα να ξεχωρίσει.

Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

Η ιστορία του οίκου Chanel είναι άμεσα συνδεδεμένη με το tweed. To tweed jacket και το tweed suit αποδίδονται ως δημιουργίες στην ιδιοφυή ιδρύτρια του οίκου Gabrielle Chanel, η οποία κατάφερε να πάρει ένα ύφασμα που προοριζόταν για την ανδρική ένδυση. Ο Karl Lagerfeld, που ανέλαβε τα ηνία του οίκου στα ’80s, ανέλαβε να δώσει νέα πνοή στο iconic Chanel tweed σακάκι, συνδυάζοντάς το με δερμάτινα, jeans, φούστες με σκισίματα, hot shorts και προσθέτοντας έντονους διάκοσμους. Αυτή τη σπουδαία κληρονομία, του tweed, θέλησε να τιμήσει η Virginie Viard με τη νέα της συλλογή για τον οίκο Chanel που παρουσιάστηκε στη λήξη της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, ανήμερα την Ημέρα της Γυναίκας.

Βιργινία Ευαγγελάτου

Κατερίνα Κοσμοπούλου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης