Η προσπάθεια συνεχίζεται…

ΑΠΟ: ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ - Μάι• 28•15
Η προσπάθεια συνεχίζεται…

Η νέα χρονιά ήδη βρίσκεται περίπου στο μέσο. Η φετεινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για μας όλους τους εκπαιδευτικούς του Εσπερινού ΓΕΛ Βόλου, καθώς ο αριθμός των μαθητών μας αυξήθηκε. Για μια ακόμη χρονιά μαθητές κάθε ηλικίας συνθέτουν το μαθητικό δυναμικό του σχολείου. Παρόλο που πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανομοιογενές σύνολο, κυρίως ηλικιακά, όταν το κουδούνι χτυπά όλοι φέρονται ως μαθητές που τους ενώνουν οι ίδιο στόχοι.

Οι στόχοι  αυτοί δεν είναι άλλοι  από τη κατάκτηση της γνώσης, την καλλιέργεια του νού και της ψυχής, την απόκτηση του απολυτήριου του Λυκείου, που προκύπτει  είτε ως αποκατάσταση των χαμένων ευκαιριών του παρελθόντος, είτε ως δυνατότητα αποφοίτησης παράλληλα με την ανάγκη της πρωινής εργασίας ή τη φροντίδα της οικογένειας.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Βασικός μας στόχος είναι να αποτελεί το περιοδικό μας το βήμα για να εκφράσουν όλοι, μαθητές και καθηγητές, απόψεις – θέσεις – προτάσεις για ένα καλύτερο σχολείο, ανοιχτό στη κοινωνία, δημοκρατικό και περισσότερο αποτελεσματικό για τις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη.

Στις στήλες του και στα άρθρα του όπως διαπιστώνει κανείς υπάρχει μια πολυμορφία που διαμορφώνεται τόσο μέσα από τη διαφορετικότητα, όσο και από τις ανάγκες των  μαθητών του, που υπαγορεύουν σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με την έκδοσή του, τη διαρκή αναζήτηση νέων και διαφορετικών τρόπων έκφρασης.

Στο 3ο τεύχος του περιοδικού μπορείτε να βρείτε θέματα που σχετίζονται με ……….

Καλύτερα όμως να περιηγηθείτε μόνοι σας στις στήλες του περιοδικού.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

 

 

One Comment

  1. Ο/Η Βουλα κολιοπηλιου λέει:

    Η προσπάθεια αξίζει και πρέπει να συνεχιστεί.Ραντεβού το Σεπτέμβρη.

Σχολιάστε

Top