Παιδικές ταινίες που παίζονται στον κινηματογράφο

Στους κινηματογράφους παίζονται πολύ ωραίες ταινίες για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους. Αγγλικές αλλά και ελληνικές, ταινίες μυστηρίου αλλά και ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Οπότε πάμε να δούμε μερικές παιδικές ταινίες που παίζονται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους.

Η Πριγκίπισσα Αλάνι 

2

Η Πιλ είναι μια νεαρή κοπέλα που είναι ορφανή, και ζει στην μεσαιωνική πόλη Μίστι Ροκ. Μια μέρα, ο Τριστέιν , ο άκαρδος αντιβασιλέας καταριέται τον Ρόλαντ διάδοχο του θρόνου και τον μεταμορφώνει σε κοτόγατο. Για να σώσει τον Ρόλαντ αλλά και το βασίλειο, η Πιλ ξεκινάει μια αναζήτηση για το αντίδοτο. Ο Γκρόμπαρτ, ένας άγαρμπος φρουρός με καλή  καρδιά , ο Τσάκλι ένας νεαρός γελωτοποιός και η παρέα των τριών κουναβιών της την ακολουθούν . Από το καταραμένο δάσος ως το λημέρι των μονόκερων η Πιλ και η απίθανη συντροφιά της θα ζήσουν την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους και θα βρουν την οικογένεια που δεν είχαν ποτέ.

Minions 2  Η Άνοδος του Γκρου

3

Ο δωδεκάχρονος Γκρου μεγαλώνει στα προάστια. Θαυμαστής της υπερομάδας υπερκακών με το όνομα Vicious 6, ο Γκρου καταστρώνει ένα σχέδιο για να γίνει αρκετά κακός ώστε να γίνει μέλος τους.

Όταν οι Vicious 6 απολύουν τον αρχηγό τους, ο Γκρου περνά από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος τους.

Η οποία όμως δεν πηγαίνει καθόλου καλά και τα πράγματα χειροτερεύουν όταν κλέψει κάτι από αυτούς και μεταμορφωθεί σε θανάσιμο εχθρό τους.

Κυνηγημένος θα βρει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού των Vicious 6 και θα ανακαλύψει ότι ακόμη και οι χειρότεροι κακοί χρειάζονται καμιά φορά λίγη βοήθεια από τους φίλους τους.

Tad Η Σμαραγδένια Πλάκα

4

Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του.

Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο.

Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου, για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

SamSam

5

Ο ΣαμΣαμ φαίνεται να έχει όλα όσα ονειρεύεται ένας κοσμικός ήρωας: ηρωικούς γονείς, κάμποσους υπερ-φίλους και τον δικό του ιπτάμενο δίσκο για να εξερευνήσει το διάστημα… Αλλά το μόνο που του απομένει είναι πραγματικές υπερδυνάμεις!

Όταν η Μέγκα, η νέα κουλ συμμαθήτρια του, ισχυρισθεί ότι μπορεί να του μάθει υπερδυνάμεις, ο ΣαμΣαμ βλέπει στο μυστήριο κορίτσι την ευκαιρία να ανακαλύψει επιτέλους τις υπεράνθρωπες δυνάμεις του. Μαζί θα ξεκινήσουν μια κοσμική περιπέτεια όπου θα μάθουν πως η φιλία και το κουράγιο ίσως να είναι οι καλύτερες υπερδυνάμεις που θα μπορούσε να έχει.

Πηγή:

https://www.thessalonikiguide.gr/paidiko-cinema

Σταύρος Αρχιτεκτονίδης, Χριστίνα Γεωργιάδου, Σεβαστή Κουρουτζίδου, Μερσάντα Μερκάι

Ε΄ τάξη

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης