Βόλτα στη χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών καθώς έχει ντυθεί γιορτινά για τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Με αφορμή την επίσκεψη του σχολείου μας στο Θέατρο Ολύμπιον για να παρακαλουθήσουν τα παιδιά τη θεατρική παράσταση «Τα κοριτσάκια  με τα ναυτικά» κάναμε μία βόλτα στον κεντρικό άξονα της Αριστοτέλους.
1
Ξεκινήσαμε από το άγαλμα του Βενιζέλου όπου έχει στηθεί το χωριό του Άι Βασίλη. Γύρω από αυτό υπάρχουν πολλά ξύλινα σπιτάκια με γλυκά και ζεστά ροφήματα, ενώ στο κέντρο του χωριου βρίσκεται το εκπαιδευτήριο των ξωτικών. Γύρω γύρω υπάρχουν δεκάδες δέντρα, ενώ την προσοχή των παιδιών τράβηξε το εντυπωσιακό καρουζέλ.
2
Κατεβαίνοντας την Αριστοτέλους τα παιδιά σταματούσαν στα δεκάδες παρτέρια που ήταν στολισμένα πολύ όμορφα με ξύλινους φράχτες και μεταλλικά έλατα ενώ περνούσαν διάφορα μηνύματα όπως αγάπης, αισιοδοξίας, χαράς, ευημερίας.
3
Στην πλατεία Αριστοτέλους θαύμασαν το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας, καθώς και την πρωτότυπη λαμπερή φάτνη.
4
Τέλος, επισκεφτήκαμε το εμπορικό κέντρο της Τσιμισκή όπου τα παιδιά φωτογραφήθηκαν μπροστά το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στο κέντρο.
20221213_121118

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης