Η αίθουσα της Ε΄ τάξης του 18ου Δημοτικού Ευόσμου

Η αίθουσα στην οποία κάνουμε μάθημα είναι στον πρώτο όροφο του σχολείου. Ανεβαίνουμε αρκετά σκαλιά για να φτάσουμε. Συνήθως στον επάνω όροφο βρίσκονται οι μεγάλες τάξεις.

2

Η τάξη μας είναι τετράγωνη, αρκετά μεγάλη, και όμορφη. Υπάρχουν μεγάλα παράθυρα στην πλευρά που είναι η έδρα της δασκάλας μας για να μπαίνει το φως του ήλιου. Στα παράθυρα είναι κρεμασμένες καθαρές πράσινες κουρτίνες. Στην αίθουσα υπάρχουν δώδεκα ξύλινα πράσινα και άσπρα θρανία, καρέκλες και η έδρα της δασκάλας μας που πάνω βρίσκεται ο υπολογιστής. Επίσης υπάρχει μια ευρύχωρη βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία και χαρτόνια.

3

Εκτός από τον ασπροπίνακα που γνωρίζουμε όλοι και υπάρχει σε όλες τις σχολικές αίθουσες , η τάξη μας διαθέτει και διαδραστικό πίνακα τον οποίο κερδίσαμε ως έπαθλο στον διαγωνισμό “bravo school”. Ο πίνακας αυτός είναι ένας πίνακας αφής.

4

Μέσα στην τάξη υπάρχει προτζέκτορας ο οποίος συνδέεται με τον υπολογιστή και μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε οπτικοακουστικό υλικό που μας δείχνει η δασκάλα μας.

5

Άλλα πράγματα που διαθέτει η τάξη μας:

•Χάρτες
•Γωνία με κρεμάστρες
•Γεωμετρικά όργανα
•Γωνία εικαστικών με τις χειροτεχνίες, ζωγραφιές και κολάζ των παιδιών
 6

Προσπαθούμε να διατηρούμε την τάξη μας καθαρή και περιποιημένη γιατί περνάμε αρκετές ώρες της μέρας μας εκεί. Δεν θέλουμε να αλλάξει τίποτα, είμαστε χαρούμενοι όταν βρισκόμαστε εκεί και κάνουμε μάθημα.

Χρυσοβαλάντης-Θεοφάνης Αρμουτσής , Ραφαήλ Μέτσιος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης