Yιοθέτησε ένα αδέσποτο ζώο, σε χρειάζεται!

 

Είναι προτιμότερο να υιοθετήσεις ένα βασανισμένο ζωάκι, παρά να αγοράσεις! Πριν πάρετε την απόφαση, όμως, πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε όλες τις ευθύνες για την φροντίδα του και να είστε διατεθειμένοι να κάνετε θυσίες.

Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να του εξασφαλίσετε τον κατάλληλο χώρο όπου θα ζει. Σημαντικό είναι, επίσης, να μην το παραμελείτε και να του αφιερώνετε χρόνο. Πρωταρχικό, όμως, είναι να μπουν από την πρώτη κιόλας ημέρα κανόνες που τηρούνται και απαράβατο πρόγραμμα. Μην ξεχνάτε ότι τα ζώα που θα πάρετε από το άσυλο θα είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και θα έχουν πάντα ανάγκη από αγάπη και φροντίδα. Το σπουδαιότερο, όμως, είναι ότι θα έχετε ως κέρδος τη λατρεία που θα νιώθει το νέο σας κατοικίδιο για σας.

IMG_20211126_111757

Και μόνο η κίνησή σας να υιοθετήσετε το «βασανισμένο » ζώο είναι σωτήρια. Η υιοθεσία διασώζει και κάνει ευτυχισμένα ζωάκια καταδικασμένα. Και μην ξεχνάτε: Προσφέροντας αγάπη, εισπράττουμε πολλαπλάσια.

Σκυταλοδρομία συγγραφής από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε1 τάξης, εμπνευσμένη από την Ενότητα της Γλώσσας «Τα ζώα που ζουν κοντά μας».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης