Επιτυχία χωρίς επιμονή δεν γίνεται

Επιτυχία χωρίς επιμονή δεν γίνεται

Πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύονται, να πιστεύουν σε σένα και να σε παροτρύνουν να πάρεις την ζωή στα χεριά σου. Αυτό έκανε η καθηγήτρια μου στη Γλώσσα. Με πολλή επιμονή μού έδωσε να καταλάβω πόσο σημαντικό είναι, όπως πίστεψε εκείνη σε μένα, έτσι και εγώ να πιστέψω ότι μπορώ να τα καταφέρω να γράψω άρθρα.

Να πιστέψω στον εαυτό μου και να μπορέσω να εξωτερικεύσω όλα αυτά που σκέφτομαι, αυτά που νιώθω και μπορώ να φανταστώ!

Ήταν πολύ σίγουρη για μένα και τις δυνατότητες που έχω και δεν τις είχα καταλάβει, ενώ εκείνη τις είχε καταλάβει και προσπαθούσε να με πείσει να μην τα παρατήσω. Τελικά με έκανε να το καταλάβω και να παλέψω.

Πραγματικά είναι μεγάλο λειτούργημα για έναν καθηγητή όλο αυτό που κάνει με τόση αγάπη και μεγάλη ευκολία, να σου δώσει τις γνώσεις που χρειάζεσαι για να μπορείς να πορευτείς στη ζωή σου, να σου δώσει τόση δύναμη για να σηκωθείς, να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις όπου νομίζεις ότι σου αρέσει καλύτερα, και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για σένα.

Δεν έχω λόγια το πόσο με βοήθησε και μου στάθηκε, ενώ εγώ ήμουν αρνητική, γιατί φοβόμουν ότι δεν ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου, να ασχοληθώ. Νόμιζα ότι μου ήταν πολύ δύσκολο.

Τελικά τα καταφέραμε και να με εδώ τώρα να γράφω .

Θέλω δημόσια να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πολύ, γιατί χωρίς εκείνη δεν θα τα είχα καταφέρει.

Είμαι πολύ τυχερή και χαρούμενη που είναι στην ζωή μου. Πραγματικά με περιέβαλε  με πολλή αγάπη και νοιάξιμο και αξίζει πολλά συγχαρητήρια.

Γιάννα Λυκούργου, εκπαιδευόμενη α΄κύκλου

Σχολιάστε

Top