Σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου

soccer

Οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου ξεκίνησαν  26 Φεβρουαρίου με το Επα.Λ. Λεχαινών να αγωνίζεται με το ΓΕΛ Ανδραβίδας, όπου το αποτέλεσμα ήταν 2-0 υπερ του Επα.Λ. Στη συνέχεια, ο επόμενος αγώνας ήταν μεταξύ του Επα.Λ. Λεχαινών και του ΓΕΛ Βάρδας, όπου το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του Επα.Λ ξανά. Στον τρίτο αγώνα αγωνίστηκε το ΓΕΛ Βαρθολομιού με το Επα.Λ. , όπου ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0 και το αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτι με τελικό σκορ 8-7 υπέρ του Βαρθολομιού.

Η ομάδα του Επα.Λ. Λεχαινών αποτελούνταν από:

1) ΜΠΑΝΑ Ρ.
2)ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β.
3)ΚΟΝΤΑΛΗΣ Γ.
4)ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
5)ΚΟΥΡΗΣ Θ.
6)ΛΥΓΓΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
7)ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.
8)ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Θ.
9) ΣΩΚΑΛΗΣ Λ.
10)ΜΟΥΖΑΚΗΣ Ζ.
11)ΣΤΡΙΓΑΣ Π.
12)ΚΟΥΡΗΣ Ν.
13)ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.
14) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
15)ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ.
16) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.
17)ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
18)ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Π.
19)ΤΣΙΜΑΝΗΣ Μ.
20)ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ Π.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του σχολείου μας στους αγώνες, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας με αριθμό 5, Κουρής Θέμης, μας παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου είπε τα παρακάτω:

“ Ένιωθα χαρούμενος όταν κέρδιζε η ομάδα μου, γιατί χάρισα και εγώ στην ομάδα μου ένα γκολ στον αγώνα με το Βαρθολομιό. Την ωρα του αγώνα δεν ένιωθα καθόλου άγχος και δεν φοβόμουν κανέναν. “

Αντίστοιχα, ο αμυντικός δεξιά με αριθμό 77, Λυγγόπουλος Δημήτρης, δήλωσε:

“Χαρούμενος γιατί συμμετείχα και στους τρεις αγώνες του σχολείου μου, παρόλο που βγήκα δύο φορές με κίτρινη κάρτα.”

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δημοσιογραφική κάλυψη παρείχαν οι μαθητές του Α1 τμήματος: Λυσανδροπούλου Δήμητρα, Καββαδά Ματίνα, Βοίλα Χρύσα και Γκαρμίρης Νικος.

 

Συντάκτες του άρθρου: Θεοδωροπούλου Χρύσα, Βασιλάρη Ειρήνη, Κρίγκος Νεκτάριος, Λυσανδροπούλου Δήμητρα, Μονογυιού Βάσω, Κόσκορης Μάκης.

 

 

Σχολιάστε

Top