Γενικά

Το περιοδικό μας αποτελεί μια προσπάθεια των μαθητών μας να αποτυπώσουν με τον δικό τους τρόπο την σχολική ζωή όπως την αντιλαμβάνονται οι ίδιοι.Το ψηφιακό  περιοδικό θα κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες και θα περιλαμβάνει άρθρα από τους μαθητές του σχολείου μας , που θα αφορούν τις εμπειρίες τους κάτα τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Θα υπάρχει καθοδήγηση τόσο από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων όσο και από την ομάδα εκπαιδευτικών που είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση και διαχείρηση του περιοδικού   , ειδικά στην αρχή ,αφού κάποιοι από τους συντάκτες του περιοδικού είναι πολύ νεαροί . Σταδιακά οι μεγαλύτεροι μαθητές θα αναλαμβάνουν πιο ενεργό ρόλο. Στο τέλος κάθε άρθρου,μπορείτε να υποβάλλετε τα σχόλια σας που σίγουρα θα ενθαρρύνουν τους μαθητές μας .

 Η ομάδα Διαχείρησης

9 Σχόλια

  1. Πραγματικά έχω εκπλαγεί με τους μικρούς μας συντάκτες…Συγχαρητήρια πολλά στα παιδιά αλλά και σε όποιον είχε αυτή την εξαιρετική ιδέα και δημιούργησε τους «μικρούς συντάκτες»
    Καλή από δημιουργική χρονιά εύχομαι…

  2. Πόσο όμορφο να βλέπουμε μέσα από τα μάτια των παιδιών!!! Συγχαρητήρια στους μικρούς συντάκτες για τις σκέψεις και τις ιδέες τους, όπως και όλη την ομάδα του περιοδικού για την εξαιρετική δουλειά!

Υποβολή απάντησης