ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Το Πειραματικό ΓΕΛ ΠΑΜΑΚ επιδιώκοντας ένα άνοιγμα στην κοινωνία πραγματοποίησε δράσεις με στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά. Μία από αυτές ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης  για τους συνανθρώπους μας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

image1

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, τα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΣΕΙΡΙΟΣ» του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) – παράρτημα Θεσσαλονίκης, λάβαμε μέρος σε έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «Ζωγραφίζοντας τον Αυτισμό». Το Σάββατο 2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, τα έργα εκτέθηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης) και στη συνέχεια δωρίστηκαν σε νοσοκομεία και ιδρύματα.

image3

Η μαθήτρια της Β τάξης ,Αφροδίτη Γώγου, ζωγραφίζει τον αυτισμό.

Επίσης, στηρίξαμε το έργο του οργανισμού Make a wish-Κάνε μια ευχή Ελλάδος με τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό Αστέρι της Ευχής και λάβαμε έπαινο για τη συμμετοχή μας.

image2

Σιαμανδούρα Τσαμπίκα, μαθήτρια της Γ Λυκείου

image4

Βιλντιρή Άρτεμις, μαθήτρια της Γ Λυκείου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης