ΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Χάτεμ Μπεν Άρφα

Φωτογραφία από τη

Φωτογραφία από τη Wikipedia

Εξαιρετικός παίχτης αλλά ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε πρόσφερε, αλλά η συνεισφορά του σε πολλές περιπτώσεις επισκιάστηκε από τον χαρακτήρα του, ο οποίος ήταν αυτός που του στέρησε τη δυνατότητα να έχει περισσότερες συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας. Από τα μεγάλα ταλέντα που δεν κατάφερε να εξελιχθεί όπως το περιμέναμε.

Μάριο Μπαλοτέλι

Φωτογραφία από τη Wikipedia

Φωτογραφία από τη Wikipedia

Παίκτης με εξαιρετικά σωματικά προσόντα, ικανότητα στο γκολ, αλλά ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Ο Μπαλοτέλι δεν κατάφερε να έχει την ανάλογη εξέλιξη στην καριέρα του. Ο χαρακτήρας άλλαξε χάρη στον Ζοζέ Μουρίνιο που τον είχε θέσει στο δεύτερο μισό εκτός ομάδας από την Ίντερ την σεζόν 2009-2010 . Στη συνέχεια είχε θετική πορεία στην καριέρα του από το 2007 εώς το 2014. Όταν πήγε στη Λίβερπουλ ήρθε και η αγωνιστική πτώση. Μέτα η επόμενη τριετία ήταν θετική για τον ιταλό στην Νις.

Αντριάνο 

Φωτογραφία από τη Wikipedia

Φωτογραφία από τη Wikipedia

Για μια 7ετια όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το μεγάλο ταλέντο του Βραζιλιάνου. Από το 2002 (αρχικά στην Πάρμα και έπειτα στην Ίντερ) έως το 2009 κατέκτησε τίτλους, ενώ είχε καθιερωθεί ως ένας από τους βασικούς επιθετικούς της εθνικής Βραζιλίας. Παίκτης μεγάλης κλάσης , χαρακτηρίζεται από το δυνατό σουτ και την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι. Τα προβλήματα σε αυτόν και η αγωνιστική πτώση άρχισε το 2007 μετά τον θάνατο του πατέρα του, αφού ήταν ο άνθρωπος που του έδινε κίνητρο.

Πετμεζάς Βασίλης Β2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης