Η Τσικνοπέμπτη … στο Πειραματικό

Απόκριες, μεταμφιέσεις και ….. Τσικνοπέμπτη. Μία μέρα την οποία όλα τα παιδιά του σχολείου μας περίμεναν με χαρά και ενθουσιασμό! Ανυπομονούσαν να έρθουν όλοι μεταμφιεσμένοι για το πάρτι.

Έτσι λοιπόν, μόλις φτάσαμε στο σχολείο το πρωί της Πέμπτης 3 Μαρτίου 2016, κάναμε την καθημερινή μας προσευχή, πήραμε τις απουσίες μας και ήταν ώρα να αρχίσει το πάρτι μας στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο! Το 15μελές του σχολείου μας είχε κάνει άριστη δουλειά με την διακόσμηση, κυρίως με τον σχεδιασμό και την οργάνωση των δραστηριοτήτων της ημέρας, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές οι οποίοι φρόντισαν να φέρουν τρόφιμα και αναψυκτικά, ώστε να είναι πλήρως οργανωμένο το πάρτι μας.

tsikno1Μόλις λοιπόν μπήκαμε στο γυμναστήριο άρχισε η μουσική και η διασκέδαση. Πολλά παιδιά χόρευαν, άλλα έτρωγαν και άλλα έπαιζαν μεταμφιεσμένα. Ύστερα ακολούθησαν διάφορα παιχνίδια όπως οι μουσικές καρέκλες που είχαν πολλή πλάκα! Αλλά το αποκορύφωμα της ημέρας ήταν όταν εμφανίστηκαν μεταμφιεσμένοι οι καθηγητές μας στο γυμναστήριο και έπαιξαν μουσικές καρέκλες οι ίδιοι! Χάχα, ήταν καταπληκτικό παιχνίδι και κέρδισε δυναμικά μία από τις φιλολόγους μας, η κυρία Ασπράκη!

 Έπειτα, όπως και πέρυσι, συνεχίσαμε με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, που είχε οργανώσει το τμήμα Γ2. Νικητές σε ισοπαλία ήρθαν τα τμήματα Α1 και Β1. Ήταν άψογα οργανωμένο! Αλλά η μέρα μας δεν τελείωσε εκεί, διότι έφτασε και η ώρα της απονομής του βραβείου για την καλύτερη αποκριάτικη στολή! Ύστερα από σύσκεψη των καθηγητών, βραβεύτηκαν από τη  Α΄ Γυμνασίου ο Σωμαράκης Νίκος, από τη Β΄ η Σόνια Λάμο και  από τη Γ΄ Γυμνασίου ο Μιχάλης Καρανδινός με την επιτυχημένη στολή του γέρου! Μετά τη βράβευση συνέχισε ο χορός και κατά το μεσημέρι τελείωσε το πάρτι και σχολάσαμε.

Για άλλη μια χρονιά, το σχολείο μας κατάφερε να γιορτάσει αυτή η μέρα χάρη στη βοήθεια των καθηγητών μας αλλά και όλων των μαθητών του Πειραματικού Γυμνασίου!!! Και του χρόνου παιδιά!!!

Κωνσταντίνος Πατσουράκης Β3

 

 

Σχολιάστε

Top