ROGUE ONE

rogueROGUE ONE: A STAR WARS STORY

 H ταινία μάς παρουσιάζει τη ζωή της Jyn Erso (Felicity Jones), της οποίας ο πατέρας, που ονομάζεται Galen Erso (Mads Mikkelsen), είναι ο αρχιτέκτονας του θρυλικού, φονικού όπλου Death Star. Ο Galen Erso εγκαταλείπει το έργο του μη θέλοντας να κάνει κακό στους επαναστάτες και κρύβεται στον πλανήτη Lah’mu. Οι αυτοκρατορικοί αναζητούν αυτόν και τα σχέδια του όπλου. Όταν τον ανακαλύπτουν, προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του, όμως οι αυτοκρατορικοί τον αιχμαλωτίζουν και σκοτώνουν τη γυναίκα του, παίρνουν τα σχέδια και αποχωρούν. Η μόνη που διαφεύγει είναι η κόρη του Τζιν. Αυτός που τη διέσωσε ήταν ο θείος της ο Saw Gerrera (Forest Whitaker), ο οποίος αναγκάζεται να την εγκαταλείψει παρόλο που ήταν ακόμα παιδί, καθώς ο ίδιος κατηγορείται από τους επαναστάτες για συνεργασία με τους αυτοκρατορικούς.

 Η Jyn μεγάλωσε δύσκολα, έτσι διαμόρφωσε έναν σκληρό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να μην εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους. Στη συνέχεια αναμειγνύεται με τους επαναστάτες λόγω του πατέρα της και αναλαμβάνει μια αποστολή.

Θα ολοκληρώσει την αποστολή της;

Θα γλυτώσει αυτή και οι επαναστάτες από την αυτοκρατορία;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ!!!

Η ταινία ROGUE ONE: a Star Wars story είναι μια αρκετά καλή ταινία με άψογες ερμηνείες, έντονη δράση στους χαρακτήρες με τους οποίους ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί και με αυτόν τον τρόπο η ταινία δημιουργεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ήρωες. Η σκηνοθεσία που αναλαμβάνει ο Gareth Edwards είναι άψογη, όπως και τα εφέ. Το μόνο μειονέκτημα που αναγνωρίσαμε ήταν η μουσική παραγωγή, καθώς ήταν αδιάφορη, χωρίς ένταση και άσχετη με τις σκηνές που συνόδευε. Η πλοκή είναι εξίσου καλή με τη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες.

 Βασίλης Λουλάκης Α2

Χαράλαμπος ΦαλιακάκηςΑ2

Σχολιάστε

Top