WONDER WOMAN

wonder

Η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο παραδεισένιο νησί, βλέπει τη ζωή της να αλλάζει, όταν ένας  Αμερικανός πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της. Εκείνος την ενημερώνει για τον Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος είναι σε εξέλιξη. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή, και στην πορεία γίνεται η Wonder Woman. Ακόμη, η Wonder Woman παρουσιάζεται ως μία δυναμική, αποφασιστική και γενναία προσωπικότητα που διακρίνεται για το εξαίρετο ήθος της και τον σεβασμό της απέναντι στην παράδοση και στα ήθη της πατρίδας της, ενώ παράλληλα είναι έτοιμη να την εκπροσωπήσει με υπερηφάνεια.

Η ταινία έχει το δικό της ξεχωριστό μοτίβο και δεν θέλει να αντιγράψει κάποια άλλη. Προσπαθεί να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στη δράση και στην πλοκή. Η δράση είναι πολύ δυνατή και οι ήρωες προβάλλονται πολύ παραστατικά και με χιούμορ – όπου χρειάζεται.

Η ταινία είναι αρκετά εντυπωσιακή και επιβλητική, έχει έναν πραγματικά πολύ γρήγορο ρυθμό που δεν σε κάνει να βαρεθείς και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως δεν θεωρεί πολλά πράγματα δεδομένα.

 

Στέλλα Μανωλίτση Γ3

Σχολιάστε

Top