SPECIAL OLYMPICS-ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ (Εκπαιδευτική Δράση)

Στο σχολείο μας φέτος ζήσαμε όλοι κάτι διαφορετικό, καθώς πραγματοποιήθηκε η δράση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Special Olympics «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.», τόσο στη θεωρητική όσο και στην πρακτική της πλευρά!

2

3

Συμμετείχαν μαθητές του 2ου ΓΕΛ ΙΛΙΟΥ και αθλητές του Προπονητικού Τμήματος Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics σε μεικτές ομάδες.

Το Πρόγραμμα είναι ένα καινοτόμο, βιωματικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές με και χωρίς νοητική αναπηρία να συμμετέχουν σε αθλητικές δράσεις.

4

6

Η προσφορά των Special Olympics είναι ανεκτίμητη και η σχολική μας κοινότητα πολύ χαρούμενη που αποτέλεσε μέρος σε μια τόσο σπουδαία και μοναδική βιωματική εμπειρία! Και του χρόνου ευχόμαστε να συνεχιστεί το Πρόγραμμα και να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές!

7

ΤΖΑΛΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Περί ΤΖΑΛΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 84 Άρθρα
INGIRUMIMUSNOCTEETCONSUMIMURIGNI

1 Σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διοργάνωσαν και συμμετείχαν στο Πρόγραμμα! Τέτοιες δράσεις δίνουν περιεχόμενο στην έννοια της συμπεριληπτικότητας και βοηθούν πολύ στην κοινωνικοποίηση και στην ευαισθητοποίηση των μαθητών/-τριων μας!

Υποβολή απάντησης