ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

Τα αδέσποτα ζώα τρώνε από τα σκουπίδια επειδή δεν έχουν τίποτε άλλο να φάνε. Επίσης, τα αδέσποτα ζώα χρειάζονται και αυτά αγάπη όπως εμείς. Το κυριότερο όμως είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν τους φέρονται όπως τους αξίζει και τα χτυπάνε και τα κακομεταχειρίζονται. Επιπλέον, τα περισσότερα αδέσποτα ζώα πεθαίνουν από την πείνα διότι κανείς δεν τα λυπήθηκε και τα φρόντισε ή από κάποια αρρώστια που έπαθαν από κάτι μολυσμένο που έφαγαν. Για αυτούς τους λόγους μην αγοράζετε ζώα από διάφορα καταφύγια γιατί στα καταφύγια τουλάχιστον τα ζώα έχουν κάποιον να τα φροντίζει, ενώ άμα υιοθετήσεις ένα από τον δρόμο θα σώσεις μια ζωή.

 

Συντάκτρια: Λίλα  Κουρή

6 Σχόλια

  1. Θέλω να συμπληρώσω επισης πως τα αδέσποτα ζώα σου φέρονται (κάποια) οπως του φέρεσαι. Πολλες φορές όμως είναι η φοβισμένα η τρομοκρατημένα θα συμφωνησω μαζί σου και μπράβο σου !!

    Ελευθερια

  2. Στενοχωρήθηκα λίγο με αυτά που διάβασα για τα αδέσποτα ζωάκια. Βλέπω συνεχώς στο δρόμο ακόμα και στη γειτονιά μου πολλά αδέσποτα που πεινάνε και είναι βρώμικα και τα λυπάμαι.Μακάρι να μπορούσε να γίνει κάτι για όλα αυτά τα ζωάκια… Αν δε μπορεί κάποιος να τα φροντίσει, ας μην παίρνει και μετά τα πετάει στον δρόμο.

Υποβολή απάντησης