ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

Αλέξανδρος Υψηλάντης

 

Γεια σας από το 2ο  Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου!

Το σχολείο μας βρίσκεται στον Δήμο Ωραιοκάστρου, 12 χιλιόμετρα δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το Ωραιόκαστρο αριθμεί σήμερα περί τους 40 χιλιάδες κατοίκους και είναι μια σύγχρονη και δυναμική πόλη με υποδομές διοίκησης, εκπαίδευσης και αθλητισμού, που καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της.

Το σχολείο μας λειτουργεί από το 2002 και κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, 2023-2024, φοιτούν 315 μαθητές. Διαθέτει 13 αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με σύγχρονους διαδραστικούς πίνακες, κλειστό γυμναστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων, εργαστήρια φυσικών επιστημών, πληροφορικής, τεχνολογίας, μουσικής και καλλιτεχνικών, ενώ λειτουργεί και δανειστική βιβλιοθήκη με μεγάλο αριθμό τίτλων βιβλίων.

Ο Σύλλογος διδασκόντων σε συνεργασία με τους μαθητές πραγματοποιούν κάθε χρόνο πληθώρα καινοτόμων προγραμμάτων και δράσεων, εκπαιδευτικές επισκέψεις και παρουσιάσεις, ομίλους δράσης και εκδηλώσεις.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η συντακτική ομάδα της εφημερίδας μας, εμπλουτισμένη με νέους δημοσιογράφους, ξεκινά δυναμικά και με μεγάλη διάθεση για έκφραση, δημιουργικότητα και συνεργασία.

Καλό ταξίδι  στις σελίδες της εφημερίδας μας!!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης