Το δικό μας δελτίο καιρού!

ΑΠΟ: kat_angel - Απρ• 30•18
Το δικό μας δελτίο καιρού!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας στις 23 Μαρτίου οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μαγνησίας Θεσσαλονίκης είδαν πολλά δελτία καιρού και στη συνέχεια έγραψαν τις προγνώσεις καιρού για τις πόλεις όλων των συνεργαζόμενων σχολείων!

ΝΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο καιρός αύριο το πρωί στη Ν. Μαγνησία θα είναι αίθριος. Το μεσημέρι θα είχει αραιή συννεφιά ενώ το βράδυ είναι πιθανόν να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12ο C έως 22ο C. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 3 μποφόρ.

 

ΘΑΣΟΣ

Ο καιρός στην Θάσο αύριο το πρωί και το μεσημέρι θα είναι αίθριος ενώ το βράδυ θα έχει αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13ο C έως 19ο C. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 2 μποφόρ.

 

ΚΑΒΑΛΑ

Ο καιρός αύριο το πρωί στην Καβάλα θα είναι αίθριος. Το μεσημέρι θα έχει αραιή συννεφιά που το βράδυ θα αυξηθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13ο C έως 20ο C. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 2 μποφόρ.

 

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο καιρός στην Κομοτηνή αύριο το πρωί θα είναι αίθριος. Το μεσημέρι και το βράδυ θα έχει αυξημένη συννεφιά ενώ υπάρχει πιθανότητα να βρέξει κυρίως το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11ο C έως 19ο C. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 3 μποφόρ.

 

Σχολιάστε

Top