Στήλη: ΤαξιδεύονταςΤαξιδεύοντας στην Ευρώπη

Το 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου επισκέφτηκε στις 19 – 23 Μαρτίου 2019 το Στρασβούργο . Ομάδα  34 μαθητών  με τις συνοδούςΤο Συμβούλιο της Ευρώπης : ένας κορυφαίος Ευρωπαϊκός θεσμός

Στην σχολική εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου στο Στρασβούργο πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος,Στρασβούργο : To Σταυροδρόμι της Ευρώπης

  Επισκεφτήκαμε το Στρασβούργο το Μάρτιο του 2019 με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του σχολείου μας. Το Στρασβούργο είναι  μια πόληΤο Mουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Στρασβούργο

  Έργα πολλών διάσημων καλλιτεχνών κοσμούν τους τοίχους του μουσείου. Αυτό  που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι διάφοροιΧαϊδελβέργη, μια γραφική πόλη της Γερμανίας!

Η Χαϊδελβέργη είναι μια γραφική πόλη της Γερμανίας  χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νέκαρ. Στο παρελθόν αποτέλεσε ένα κέντρο τουΦρανκφούρτη : Το Μανχάταν της Ευρώπης !

Το ταξίδι στην Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε απο 19/3 εως 23/3 από ομάδα μαθητών του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου περιελάμβανε μεταξύ άλλωνΈνα Μεσαιωνικό Κάστρο σαν Παραμύθι !

    Κατά την πρόσφατη επίσκεψη ομάδας μαθητών του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου στην ευρύτερη περιοχή του Στρασβούργου, είχαμε την ευκαιρίαΟ δρόμος του κρασιού στην Αλσατία μας οδηγεί στο Riquewihr !

Το χωριό Ρικβίρ απέχει 11 χιλιόμετρα από το Κολμάρ και βρίσκεται στην κοιλάδα του Άνω Ρήνου στην Αλσατία στη βόρειο-ανατολικήΜια αξέχαστη εκδρομή στο Ναύπλιο!

Λοιπόν που λέτε, είμαστε μέσα Απριλίου και μόλις επιστρέψαμε από την εκπαιδευτική εκδρομή μας στο Ναύπλιο. Αφού συζητήσαμε τις εντυπώσειςΚαλωσήρθατε στο Λονδίνο !

Μια εκδρομή στο Λονδίνο αποτελεί μια εμπειρία που θα μας πλουτίσει σε  γνώσεις  και θεάματα. Η πρωτεύουσα της Βρετανίας είναι

Top