Καλωσήρθατε στο Λονδίνο !

london1

Μια εκδρομή στο Λονδίνο αποτελεί μια εμπειρία που θα μας πλουτίσει σε  γνώσεις  και θεάματα.

Η πρωτεύουσα της Βρετανίας είναι ένας προορισμός που προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να επισκεφθεί από υπαίθριες και λαικές αγορές έως μουσεία και θεατρικές παραστάσεις.

Φτάνοντας στο κεντρικό αεροδρόμιο του Λονδίνου  μπορείτε εύκολα να εξυπηρητηθείτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση σας από την περιοχή του Ουέστμινστερ που αποτελεί το κέντρο της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας της Αγγλίας με το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου , το Αβαείο του Ουέστμινστερ , τα ογκώδη δημόσια κτίρια της οδού Γουάιτχολ, όπου στεγάζονται εδώ και αιώνες διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, την πλατεία Τραφάλγκαρ με την Εθνική πινακοθήκη  και στη συνέχεια περνώντας από το φημισμένο Σέιντ Τζειμς Παρκ θα φθάσετε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ένας απο τους πιο δημοφηλείς προορισμούς αποτελεί το Μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα Madame Tussauds”. Εκεί ο επισκέπτης έχει τη δυνάτοτητα να βγάλει φωτογραφίες με τα ομοιώματα των αγαπημένων του καλλιτεχνών.

Σίγουρα σε μια επισκεψη στο Λονδίνο δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε  την περίφημη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα στο κέντρο της, την πλατεία Λέστερ, το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου, το Σόχο και την κινέζικη συνοικία. Επίσης προσπαθείστε να βρείτε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την πλατεία Κόβεντ Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και τους πλανόδιους μουσικούς και τα διάφορα θεάματα που προσφέρουν οι μίμοι.

Επίσης, για τους φυσιολάτρες μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τα πάρκα του Λονδίνου , το Χάυντ Πάρκ με τη λίμνη Σέρπανταιν και τους φημισμένους κήπους του Κένσιγκτον που  θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μια αλλη εποχή , βγαλμένη από κάποιο παραμύθι καθώς και τον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου.

Έαν έχετε επιπλέον χρόνο , μια ωραία ιδέα θα ήταν να επισκευθείτε το »Coca-Cola London Eye» και στη συνέχεια να κάνετε μια κρουαζιέρα στον Τάμεση και να κάνετε μια στάση στο »Αστεροσκοπείο του Greenwich». Στη συνέχεια μια ωραία ιδέα για τα ψώνια σας και τα δώρα για φίλους και συγγενείς είναι να επισκευθείτε την περιβόητη »Oxford Street». Φυσικά μπορείτε να επισκευθείτε αρκετά μουσεία, όπως το Μουσείο Φυσικης Ιστορίας ,το Cinema museum, το London transport museum, το Freud Museum,το Science Museum και το Jewish Museum.

Για τους φωτογράφους και τους »Instagramer» της παρέας σας το »The Victoria Tower Gardens» είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη για φωτογραφίες.

Όσο περισσότερο χρόνο μπορέσετε να αφιερώσετε σε μια εκδρομή στο Λονδίνο τόσο περισσότερες εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς θα χαρακτούν ανεξίτηλα στη μνήμη σας!!

Καλή διαμονή στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου! Ελπίζουμε οι πληροφορίες μας να σας φανούν χρήσιμες!

london2

london3

Αναστασία Αυγέρου

 

Top