ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΟ…ΛΟΝΔΙΝΟ!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτεί κάποιος το Λονδίνο. Η εμπειρία είναι θεαματική και αξέχαστη. Οι Λονδρέζοι φροντίζουν να στολίζουν κάθε γωνία της πόλης τους. Υπάρχουν στολισμένα καταστήματα με τέλειες βιτρίνες, όπου μπορείς να αγοράσεις πολλά δώρα για τους αγαπημένους σου. Επίσης, πολυτελή εμπορικά καταστήματα όπως το Harrods το οποίο θα πρέπει κάποιος οποσδήποτε να επισκευτεί διότι την περίοδο των Χριστουγέννων είναι στολισμένο φαντασμαγορικά και γεμάτο χλιδή. Στον όροφο με τα παιχνίδια έχει φτιαχτεί ειδικός χώρος για τα παιδιά με δραστηριότητες καθώς μπορούν ακόμη και να γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη.Screenshot_6

Όμορφα city park περιλαμβάνουν θεματικά δρώμενα , παραστάσεις , χριστουγεννιάτικες αγορές με τοπικές λιχουδιές.To Hyde Park μοιάζει με μικρό χωριό. Υπάρχουν υπαίθριες ξύλινες pubs οπου σερβίρουν άφθονο κόκκινο ζεστό κρασί , πάγκοι με ζαχαρωτά ενώ από παντού ακούγονται χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η περιοχή Covent Garden είναι εξίσου σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Υπάρχουν μουσικοί σε κάθε γωνία που παίζουν δοκιμάζοντας όλες τις λιχουδιές χριστουγενιάτικες και μη.  Επίσης υπάρχει η συνήθεια του απογευματινού τσαγιού. Ζαχαροπλάστες και σεφ κάνουν μήνες προετοιμασία για να μπορέσουν να φέρουν την γεύση και την μαγεία στο πιάτο μας.

Οπωσδήποτε θα κάνεις περίπατο στη Tower Bridge η οποία έχει καταπληκτική θέα και εκείνες τις μέρες τα φώτα νομίζεις πως θα σε τυφλώσουν. Στο περίφημο London Eye θα κάνεις τη βόλτα σου μέσα σε αυτή τη ρόδα, βλέποντας το στολισμένο Λονδίνο και εξερευνώντας από ψηλά τη πόλη.Η καλύτερη ώρα της μέρας είναι λίγο πριν το απόγευμα αλλά συμβουλή μη ξεχάσεις να κάνεις κράτηση διότι αυτές τις μέρες η ουρές είναι ατελείωτες.

Τέλος για μικρούς και μεγάλους βγαίνοντας από το History Museum επιβάλλεται να κάνεις πατινάζ διότι είναι μια εμπειρία.Τα δέντρα που περιβάλουν το χώρο είναι φωτισμένα και νομίζεις πως έχουν βγει τα ζώα του μουσείου έξω και σε παρακολουθούν.

Θάνος Κάκκος Α’2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης