Μία αχτίδα αισιοδοξίας για τη θεραπεία της νόσου «Αλτσχάιμερ»

       Η νόσος «Αλτσχάιμερ», αποτελεί μία πάθηση, που έχει επηρεάσει αρνητικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι και σήμερα. Παρόλα αυτά, μετά την ανακάλυψη σκευάσματος που δρα κατά της νόσου από μία ιαπωνική φαρμακοβιομηχανία, παραμένουμε αισιόδοξοι για την καταπολέμηση της στο μέλλον.Screenshot_2

     Αρχικά, το σκεύασμα αυτό, επιβραδύνει την εξέλιξη της ασθένειας, αποτρέποντας τη ραγδαία επιδείνωσή της. Αυτό τεκμηριώνεται από τα αποτελέσματα μίας έρευνας που διεξήχθη πρόσφατα και συμμετείχαν περίπου 1.800 ασθενείς στα πρώιμα στάδια της νόσου. Δυστυχώς δεν θεραπεύθηκαν πλήρως και υπάρχουν επιφυλάξεις από ειδικούς ως προς την αποτελεσματικότητα της αγωγής αυτής, καθώς δεν έχει δοκιμαστεί πλήρως. Ωστόσο, πιστεύουν πως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και ανοικτοί σε καινοτόμες ιδέες, όπως η παραπάνω, επειδή μπορεί να είναι ο προάγγελος της θεραπείας κατά του «Αλτσχάιμερ».

      Συμπεραίνοντας, η ανακάλυψη αυτή μας επιτρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι ως προς την επιτυχή κατάληξη του αγώνα κατά της εν λόγω νόσου.

Διονύσης Κοκοτσής Α2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης