Στολές ενηλίκων για τις απόκριες

Επειδή πλησιάζουν οι απόκριες πολλοί από εμάς ψάχνουμε να βρούμε μια αποκριάτικη στολή.Οι περισσότεροι σκέφτονται ότι οι στολές είναι μόνο για τα παιδιά, αλλά κάνουν … λάθος. Αλήθεια εσείς έχετε δει ποτέ κάποιον ενήλικα να φοράει αποκριάτικη στολή;

Εγώ πάντως δεν έχω δει ούτε έναν. Για αυτό φέτος θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε να φορέσετε μια, και αφού  τη φορέσετε θα νιώσετε και εσείς όπως και τα παιδιά το πνεύμα των αποκριών (μπορεί να νιώσετε και το τσουχτερό κρύο του Φλεβάρη, αλλά αξίζει η προσπάθεια). Οπότε τώρα θα σας δείξω τις <<καλύτερες στολές για ενήλικες>>.

1) Φουσκωτή στολή … εξωγήινος

Αυτή η στολή είναι και για άνδρες αλλά και για γυναίκες.Είναι φτιαγμένη από πολυεστέρα και είναι αρκετάScreenshot_1 ζεστή για να σε κρατήσει μακριά από το κρύο.Με αυτή την στολή μπορείτε να τρομάξετε τους φίλους σας πολύ εύκολα.

Το πακέτο περιλαμβάνει γάντια, κάλτσες, ένα ανεμιστηράκι και την ίδια την στολή. Η τιμή της στολής είναι από 50-65 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι μια περίεργη, αλλά και διασκεδαστική στολή, με την οποία θα διασκεδάσετε σίγουρα τα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες.

2) Στολή Υδραυλικού (Super Mario)

H συγκεκριμένη στολή είναι η πιο διάσημη στην Ελλάδα, αλλά είναι μόνο για άντρες. Αυτή η στολή περιέχει ένα καπέλο, ένα μουστάκι, μια φόρμα υδραυλικού και πολλά ακόμα αξεσουάρ.Έχει χρώματα  πράσινο, μπλε και μαύρο.

Screenshot_2Είναι περίεργο που οι περισσότεροι έχουν επιλέξει αυτή την στολή, αλλά πιστεύω ότι το έκαναν γιατί οι απόκριες είναι για διασκέδαση και για αυτό χρειάζεται μια διασκεδαστική στολή. Η τιμή είναι από 25-30 ευρώ. Με αυτή τη στολή θα καταλάβετε σίγουρα το πνεύμα της αποκριάς, αλλά και της … ανεμελιάς.

3) Στολή φάντασμα

Αυτή η στολή μπορεί επίσης να φορεθεί και από τα δύο φύλλα. Η στολή φάντασμα είναι μια στολή για τους πλακατζήδες της παρέας. Με αυτή τη στολή μπορείς χωρίς καθόλου κόπο να τρομάξεις τους πάντες.

Αυτή η στολή περιέχει μια αλυσίδα, γάντια και κάλτσες. Πιστεύω ότι αυτή ηScreenshot_3 στολή αντιπροσωπεύει και τις απόκριες αλλά και την πρωταπριλιά, καθώς οι στολές είναι για τις απόκριες και οι φάρσες για την πρωταπριλία. Επίσης ,είναι από τις πιο φθηνές στολές με κόστος μόνο 10 ευρώ.

Αυτές ήταν οι αποκριάτικες στολές που είχα να σας προτείνω. Ελπίζω να σας βρουν οι απόκριες με καινούργιες στολές και μεγάλα χαμόγελα.

 Φώτης Κουβαράς

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης