Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

 Let’s Do It Νέα Φιλαδέλφεια! Το σχολείο μας, συνεχίζοντας την παράδοσή του στην συμμετοχή και τη διοργάνωση δράσεων ευαισθητοποίησης σεScorpions in Athens@ 50th Anniversary World Tour

Στις 20 Ιουλίου 2016 , στην πλατεία Nερού περιμένουμε,για ακόμα μία φορά,τους θρυλικούς SCORPIONS  !!!!! Ένα συγκρότημα που από τοΠαράξενα μουσεία απ” όλον τον κόσμο!

Από τα μουσεία με τις οπτικές ψευδαισθήσεις, μέχρι το μουσείο που τα εκθέματά του βρίσκονται στον βυθό της θάλασσας, δείτεDoogee Smart Cube P1 – νέο φοβερό gadget !

Ο μίνι βιντεοπροβολέας Doogee Smart Cube P1 με λειτουργικό σύστημα Android 4.4 και σε σχήμα κύβου του Rubik παρουσιάστηκε στηνΈγινε σίφουνας!

Ο Σίφωνας: Ένα καταστροφικό, φυσικό φαινόμενο Σίφωνας, ή σίφουνας στην καθομιλουμένη, πρόκειται για το πλέον έντονο και βίαιο φυσικό φαινόμενοΟ πιο πιστός μου φίλος

Στις μέρες μας, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν κάποιο κατοικίδιο. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι ξέρουν να τα διαχειρίζονται καιΠερί ορέξεως…..

Υπάρχουν φαγητά που δεν θα τα έτρωγα ποτέ, φαγητά αηδιαστικά, φαγητά ακόμα και επικίνδυνα, που όμως είναι σε κάποια μέρηΗΡΘΕ ΤΟ ΝΕΟ iPad Pro ΜΕ ΟΘΟΝΗ 9.7 ΙΝΤΣΕΣ

Νέο iPad Pro, μαζί με άλλα προϊόντα, αποκάλυψε η Apple κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασής της στο Town HallΣτο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού » Φιλιώ Χαϊδεμένου»

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Μια ενδιαφέρουσα βιωματική εμπειρία περίμενε τους μαθητές του τμήματος Α1 του σχολείου μας στοΤο Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ -

Το Ημερολόγιο της Άννας Φράνκ Ένα βιβλίο που αγγίζει μικρούς και μεγάλους εδώ και δεκαετίες είναι αυτό που σας προτείνω.

Top