Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

16

 Let’s Do It Νέα Φιλαδέλφεια!

14

Το σχολείο μας, συνεχίζοντας την παράδοσή του στην συμμετοχή και τη διοργάνωση δράσεων ευαισθητοποίησης σε περιβαλλοντικά θέματα,  σας καλεί να συμμετάσχουμε όλοι μαζί στην Πανελλήνια Ημέρα Περιβαλλοντικών Δράσεων  Lets Do It Greece 2016  την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 . Μία εθελοντική κίνηση στην οποία  φέτος θα λάβουν μέρος δεκάδες Δήμοι, Σύλλογοι , Εθελοντικές Οργανώσεις , Φορείς και σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Ειδικά για την εκπαίδευση, έχει δοθεί έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την διοργάνωση δράσεων στα σχολεία κατά την διάρκεια μιας περιβαλλοντικής εβδομάδας από 11 έως 15 Απριλίου. Τέτοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στο σχολείο μας με τη συμμετοχή  μαθητών  όλων των τάξεων.

Στις 17 Απριλίου , όμως , είναι η Πανελλήνια Ημέρα Συντονισμού κι Ενεργοποίησης, όταν οι συμμετέχοντες σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις στις πόλεις τους με στόχο την βελτίωση του περιβάλλοντος όπου ζουν αλλά και την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού.

                                        Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις !

                                           Η ΔΡΑΣΗ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ                  

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016στις 11.00 π.μ  το σχολείο μας μαζί με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, θα εργασθούμε εθελοντικά καθαρίζοντας, εξωραΐζοντας και δενδροφυτεύοντας τον περιβάλλοντα  χώρο  των γηπέδων του Ερασιτεχνικού Αθλητ. Συλλόγου της πόλης μας « ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ » ( Κηφισού και Παπαναστασίου, Νέα Φιλαδέλφεια)

 Είναι σημαντικό να συμμετάσχουμε όλοι και να αποδείξουμε έμπρακτα την επιθυμία μας να βελτιώσουμε το περιβάλλον της πόλης μας!!!

 Δηλώστε  την επιθυμία σας για  συμμετοχή συμπληρώνοντας το έντυπο που θα σας δοθεί κατά την επίδοση της βαθμολογίας Β” τριμήνου στις 23/3 και παραδώστε το  στο σχολείο μας  έως τις 31 Μαρτίου 2016. 

            Συντονισμός Δράσης για το 3ο Γυμνάσιο Ν.Φ.  : Κρουστάλλη Μαριλένα

15

Σχολιάστε

Top