Συνέντευξη της Προέδρου του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου Χατζησωτηρίου Δέσποινας

1) Συντακτική ομάδα: Γιατί έβαλες υποψηφιότητα για το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο;

 Πρόεδρος: Πέρα από τα τετριμμένα, όπως εκδρομές κτλ είχα ένα όραμα. Είχα στο νου μου κάποια «πρότζεκτ» που θα ήθελα να δουλέψω σε συνεργασία με τα άλλα μέλη του 15μελούς  πάνω σε  διάφορα κοινωνικά θέματα  όπως για παράδειγμα τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Σκοπός ουσιαστικά αυτών των «πρότζεκτ» είναι  να δημιουργήσουν μία ευχάριστη σχέση μεταξύ των μαθητών και των σχολικών μαθημάτων. Επίσης, τα περισσότερα σχολεία όπως και το δικό μας, αντιμετωπίζουν ελλείψεις  και προβλήματα. Έτσι με την κατάλληλη ενημέρωση και την δημιουργία αντίστοιχων δράσεων θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε στην καλύτερη αντιμετώπισή τους. Τέλος, δεδομένο είναι πως θέλω να βοηθήσω τους μαθητές σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν μέσα στο σχολείο  καθώς και να γίνω η φωνή τους.

2) Συντακτική ομάδα: Τι σημαίνει ο ρόλος του Προέδρου για σένα;

Πρόεδρος: Ο ρόλος του Προέδρου πιστεύω ότι είναι η μία θέση μέσα από την οποία, δίνεται απλά το προνόμιο για  το αντίστοιχο άτομο να μπορεί να εκφράσει  παράπονα και προβλήματα των μαθητών  και κυρίως  να βελτιώσει τις συνθήκες εκπαίδευσης . Ο πρόεδρος αποτελεί την φωνή των άξιων μελών του 15μελούς αλλά  και όλων των μαθητών.

3) Συντακτική ομάδα: Ποιο είναι το πιο σημαντικό σου μέλημα ως πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου;

 Πρόεδρος: Από την πρώτη στιγμή της  εκλογής μου ως Πρόεδρος προσπαθώ μαζί με το υπόλοιπο 15μελές να βρούμε τρόπους μέσα από τους οποίους να  λύσουμε τα προβλήματα των μαθητών στο χώρο του σχολείου.

4) Συντακτική ομάδα: Πού νομίζεις ότι μπορείς να φτάσεις  προκειμένου να υπερασπιστείς τα δικαιώματα των μαθητών;

Πρόεδρος: Πάντα  αναζητώ  το δίκιο και προσπαθώ να μην απογοητεύσω κανέναν από τους μαθητές.

5) Συντακτική ομάδα: Ποια είναι τα σχέδια του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου για το σχολείο μας τη φετινή χρονιά; Ετοιμάζετε κάτι για τα Χριστούγεννα;

Πρόεδρος:  Όπως ανέφερα και πριν ετοιμάζουμε κάποια «πρότζεκτ» και θεματικές  εκδηλώσεις  για τα Χριστούγεννα…

6) Συντακτική ομάδα: Μπορείς να μας αναφέρεις τα υπόλοιπα μέλη του Δεκαπενταμελούς  Συμβουλίου;

Πρόεδρος: Τα υπόλοιπα μέλη είναι: Αντιπρόεδρος είναι ο Βάρκας Γεώργιος, Γραμματέας η Ραπτάκη Κωνσταντίνα και τα υπόλοιπα αξιότιμα μέλη του 15μελούς μας είναι: Ο Μπαμπίν Δαβίδ, ο Αυγενάκης Κώστας, Ρουσούλης Κων/νος,  Σούλκα Αντώνης, Χοτζάλι Εμμανουήλ, Μαστρογιαννάκης Τάσος, Γκαραγκουνούλη Φανή, Αχματιώτης Βασίλης, Εμμανουηλίδου Κων/να, Γκάνη Μαριλένα, Γκαβέλα Νικολέτα και Ρόγκα Εβίτα .

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης