Βαριέμαι... - Πρώτο Τεύχος - Δεκέμβριος 2017

Λίγα λόγια για το περιοδικό…

Αγαπητέ αναγνώστη, Δεν επιθύμησες ποτέ σου να υπάρχει ένα περιοδικό μόνο για ‘σένα, δηλαδή μόνο για μαθητές και να περιέχει μέσα όλα τα θέματα που σε απασχολούν ή αξίζει να διαβάσεις; Εάν ναι, δε νιώθεις ....

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  Γνωρίζατε πως στα χρόνια της εφηβείας το παιδί δέχεται σημαντικές μεταβολές στο σώμα του, οι οποίες συνδέονται άμεσα με τη ψυχολογία του; Η γυμναστική σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή δίνουν τη δυνατότητα στα ….

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!!!

Τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός αθλητισμός έχει απογειωθεί. Η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή είναι πάρα πολύ δυνατή. Πραγματοποίησε μαγικούς Ολυμπιακούς αγώνες γιατί κατέκτησε 6 μετάλλια εκ των οποίων τα 3 είναι χρυσά! Συμμετείχαν 206 χώρες και ….

Συνέντευξη από την Διευθύντρια του σχολείου μας κα Ανέστη-Τζελφέ Σωτηρία

  Συντακτική Ομάδα: Κα Ανέστη, είμαστε η συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού μαθητικού περιοδικού του σχολείου μας και θα θέλαμε να μας διαθέσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να σας πάρουμε μια συνέντευξη. Διευθύντρια: ….

Συνέντευξη από την Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου Δημουλά Μαριτίνα

Συντακτική Ομάδα: Γιατί έβαλες υποψηφιότητα για το δεκαπενταμελές συμβούλιο; Πρόεδρος: Θελα να δω πως είναι να εκπροσωπείς ένα ολόκληρο Γυμνάσιο άλλα και να βοηθάς τους μαθητές αν έρθουν αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα. Συντακτική Ομάδα: Τι ….

Μια σταγόνα … που κύλησε!!!

Μια συγκινητική ιστορία για τη διαφορετικότητα και τη συνύπαρξη. Είναι μια ιστορία τεσσάρων “αταίριαστων” μα αχώριστων φίλων που κατάφεραν να διώξουν τον πόνο τους και να δημιουργήσουν δεσμούς φιλίας και αγάπης πολύ δυνατούς. Πριν πολλά ….

Πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης μας το μήνα Δεκέμβριο!!!

* Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο των Μουσικών Συνόλων του ΔΟΑΠΠΕΧ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα  20.00, στο θέατρο Παπαδημητρίου. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα σε μια μουσική πανδαισία  με εορταστικούς ρυθμούς και αγαπημένες ….

Σκεφτείτε πριν δράσετε!!!

Είναι πολύ δυσάρεστο για μερικούς εφήβους να δέχονται μια άσχημη αντιμετώπιση από τους συμμαθητές τους επειδή διαφέρουν είτε στην εθνικότητα είτε στην εμφάνιση είτε στις ικανότητες τους. Όλοι θα πρέπει να δείξουν κατανόηση στο ότι ….

Ενδιαφέροντες σχολικοί διαγωνισμοί για το άμεσο μέλλον…

() Με ανακοίνωση από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου προκηρύχθηκαν δύο διαγωνισμοί για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Οι διαγωνισμοί λήγουν Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018. Μπορούν να συμμετέχουν μαθητές είτε ατομικά είτε ομαδικά.Οι δυο διαγωνισμοί ….