Ζωγραφίζοντας για τη «Φωνή του Αρχέλαου»

Ζωγραφιές από μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου που προορίζονται για το εξώφυλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του σχολείου έπεσαν στα χέρια μας και δε χάσαμε την ευκαιρία να τις σχολιάσουμε!

Η ζωγραφιά της Χριστίνας Κυρατζή (Α2) με το σύμβολοo του wi-fi  ως τόνο αντανακλά τη σύγχρονη εποχή,  ενώ το μικρόφωνο και τα φτερά παραπέμπουν στην ελευθερία του λόγου.  Διακρίνουμε επίσης μέσα από τα ελεύθερα σχέδια της ζωγραφιάς την εφηβική δημιουργικότητα.

Καταγραφή 44

            Έντονα και παιχνιδιάρικα χρώματα χρησιμοποιεί η Παρασκευή Καρακάση (Α2) στη ζωγραφιά της, ενώ τα γράμματα των λέξεων του τίτλου της εφημερίδας αποδίδονται με διαφορετικό χρώμα και σχήμα.

Καταγραφή 55

            Ο Δημήτρης Πετικίδης (Α3) στη ζωγραφιά του παρουσιάζει στοιχεία της καθημερινότητας ενός μαθητή του Γυμνασίου με τον τίτλο της εφημερίδας μας να προβάλλει με το άνοιγμα της αυλαίας.

Καταγραφή 33

            Στη ζωγραφιά της Αλεξοπούλου Ανθής διακρίνουμε ένα κεφάλι γεμάτο ιδέες  και σκέψεις που απασχολούν τον σύγχρονο έφηβο, με τα χρώματα να είναι ποικίλα και έντονα.

Καταγραφή 11


Η Κυπραίου Στεφανία (Α2) απέδωσε το πορτρέτο του Αρχέλαου ζωγραφισμένο με έντονα χρώματα που δημιουργούν μια ιδιαίτερη αρμονία.

Καταγραφή 22

            Όλοι οι μαθητές είναι βέβαια αξιέπαινοι για τις δημιουργίες τους και περιμένουμε να τις δούμε να κοσμούν το εξώφυλλο της εφημερίδας μας!

Αλεξοπούλου Ανθή και Αρζίδου Βασιλική, μαθήτριες του Α5

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης