Τιμητική Διάκριση για τη συμμαθήτριά μας Πασχαλίδου Άννα.

slide-5-638

Τιμητική Διάκριση για τη συμμαθήτριά μας Πασχαλίδου Άννα

 

 

Στον Διαγωνισμό Εκφραστικής Ανάγνωσης που διοργάνωσε το Κολέγιο Ανατόλια στις 10 και 11 Φεβρουαρίου η συμμαθήτριά μας Πασχαλίδου Άννα (Α3) έφτασε ένα βήμα πριν από τον τελικό, καθώς σε σύνολο 109 διαγωνιζομένων ισοψήφησε με τον 8ο που πέρασε στον τελικό, αλλά η ίδια έμεινε απ’ έξω κερδίζοντας, ωστόσο, Τιμητική Διάκριση για την εξαιρετική της παρουσία.

Νιώθοντας περήφανοι για την επιτυχία της, της ζητήσαμε να μας μιλήσει σχετικά με την εμπειρία της.

 

Πόσο καιρό προετοιμαζόσουν για τον Διαγωνισμό;

Περίπου ένα μήνα.  Δουλέψαμε στο σχολείο στο πλαίσιο του Προγράμματος Εκφραστικής Ανάγνωσης με τις καθηγήτριές μου αλλά και μόνη μου στο σπίτι.

 

Πώς σου φάνηκε η οργάνωση του Διαγωνισμού;

Ήταν καλά οργανωμένος και πραγματοποιήθηκε σε πολλούς χώρους. Σε κάθε αίθουσα υπήρχε μια εξέδρα με ένα σκαμπό κι ένα μικρόφωνο μπροστά του, όπου διαβάζαμε εμείς οι διαγωνιζόμενοι μπροστά στους τρεις κριτές, πίσω από τους οποίους  ήταν το κοινό.

 

Πώς ένιωθες την ώρα εκείνη;

Μέχρι να ανέβω στη σκηνή είχα αγχωθεί πάρα πολύ και όταν φώναξαν το όνομά μου αγχώθηκα πολύ περισσότερο και κατακοκκίνισα!  Όταν όμως ανέβηκα επάνω, έφυγε όλο μου το άγχος ξαφνικά.

 

Είσαι ευχαριστημένη από την παρουσία σου στον Διαγωνισμό;

Ναι βέβαια, αν και θα ήθελα να είχα περάσει στον τελικό, μια κι έφτασα τόσο κοντά.

 

Θα ξαναέπαιρνες μέρος;

Φυσικά, γιατί ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία.  Γι’ αυτό και παίρνω μέρος στον Διαγωνισμό Εκφραστικής Ανάγνωσης του 19ου Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου μας.

 

 

Σάβιακλη Φωτεινή και Τουγιουντζή Βίκυ, μαθήτριες του Β5

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης