Η σχολική μας γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου

2²_thumb7

 

Στην Κατακόμβη του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου έγινε την Πέμπτη 17/11/2016 η γιορτή μας για τον εορτασμό της επετείου τoυ Πολυτεχνείου, το οποίο έγινε σύμβολο της νεολαίας που εξεγείρεται ενάντια στην καταπίεση και διεκδικεί ένα καλύτερο και δικαιότερο μέλλον.

Στο κλίμα της εξέγερσης των φοιτητών τον Νοέμβριο του  1973 μας μετέφερε η σχολική μας γιορτή με θεατρικά δρώμενα, με ηχητικά ντοκουμέντα, με ποιήματα,   με επετειακά τραγούδια. «Η επέτειος είναι μια δέσμευση απέναντι στο χρέος να διασφαλίσουν οι επόμενες γενιές ότι η θυσία των νέων που αγωνίστηκαν ενάντια στην καταπίεση της δικτατορίας και διεκδίκησαν παιδεία και δημοκρατία δεν πήγε χαμένη», όπως διαμήνυσε  ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου.

images

Υπεύθυνες της σχολικής γιορτής ήταν η κ. Άννα Σιδηροπούλου – Γκότσιου, καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας και η κ. Στυλιανή Τσάμπουρα, καθηγήτρια  Γαλλικής Φιλολογίας.  Την επιμέλεια της ορχήστρας και της χορωδίας του Σχολείου μας είχε η καθηγήτρια μουσικής κ. Σοφία Ιορδανίδου, ενώ το σκηνικό επιμελήθηκε η κ. Αθηνά Κορδάτου, καθηγήτρια Εικαστικών.

images (1)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης