Οι 6 συσκευές που θα σας αλλάξουν τη ζωή

psigeio_LG

 

 

Στο ετήσιο πανευρωπαϊκό συνέδριο της LG Electronics  Innofest 2017 είδαμε κάποιες συσκευές οι οποίες μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

 

Όσο καλά εξοπλισμένο με τις πιο καινούργιες συσκευές και αν είναι το σπίτι μας, πάντα θα μας ελκύει το γεγονός του καινούργιου και του πιο μοντέρνου. Καινούργιες  συσκευές που είναι πιο ευχάριστες, πιο διασκεδαστικές και πιο αναβαθμισμένες τεχνολογικά.  Η LG παρουσίασε μια νέα σειρά οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας, που συνδυάζουν τη χρησιμότητα και την καινοτομία.

 

Το ψυγείο που ξέρεις τι έχει μέσα πριν το ανοίξεις

 

Πόσες φορές την ημέρα ανοίγεις την πόρτα του ψυγείου απλά και μόνο για να δεις τι έχει μέσα; Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η LG δημιούργησε ένα ψυγείο που σου επιτρέπει με το άγγιγμα της πόρτας να δεις το περιεχόμενό του.  Το ψυγείο αυτό  έχει επίσης Windows 10 καθώς και εφαρμογές που σου επιτρέπουν να ακούς μουσική, να διαβάζεις συνταγές και να απολαμβάνεις  ταινίες.  Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι κοστίζει 8000 δολάρια!  .

 

Η τηλεόραση που κολλάει  στον τοίχο

TV_LG

 

Αυτή η καινοτόμα τηλεόραση μπορεί να λυγίσει και να κολλήσει στον τοίχο μαγνητικά.  Επίσης, θα έχει υψηλή ανάλυση και μέγιστη επίδοση στον ήχο.

 

To Hub Robot που μας βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού

ROBOT_LG

Το Hub Robot ολοκληρώνει τις δουλειές του σπιτιού μόνο με μία εντολή, καθώς μπορεί να συνδεθεί και με άλλες συσκευές του σπιτιού.  Μπορεί να κάνει πολλές δουλειές  ταυτόχρονα, ενώ μεταξύ άλλων παρέχει όλες  τις δυνατότητες του κινητού. Το ρομπότ σε συνδυασμό με άλλα μικρότερα, τα οποία βρίσκονται σε άλλα δωμάτια του σπιτιού, αποτελούν την τελική «συλλογή» της LG στον  τομέα της ρομποτικής.

Το πλυντήριο που πλένει Χ2 και η ντουλάπα που φρεσκάρει τα ρούχα

Μια ακόμα εντυπωσιακή συσκευή είναι το πλυντήριο που πλένει εις διπλούν.  Το συγκεκριμένο πλυντήριο αποτελείται από ένα κανονικό πλυντήριο και από ένα μικρότερό του που χρησιμεύει για τα πιο ευαίσθητα ρούχα. Τα δύο πλυντήρια μειώνουν τον χρόνο πλύσης, καθώς μπορούν να πλύνουν παραπάνω από μία μπουγάδα.  Όταν πλέον τα ρούχα έχουν πλυθεί, οδηγούνται σε μία ντουλάπα η οποία τα σιδερώνει από μόνη της.

Το ηχείο που αιωρείται

Η LG παρουσίασε και ηχείο που κυριολεκτικά αιωρείται!   Έχει  πολύ καλή ακουστική και πρωτοποριακή εμφάνιση.  Η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ώρες, ενώ όταν αρχίσει να «πέφτει»,  τότε το ηχείο παύει να αιωρείται και κατεβαίνει αυτόματα στη θύρα φόρτισής του, χωρίς ωστόσο να διακόψει την μουσική.

Πηγή: http://www.oneman.gr/keimena/style/tech_it_or_live_it/oi-6-syskeyes-poy-tha-allaksoyn-to-spiti-kai-th-zwh-soy.4538364.html

Από τις μαθήτριες της Β΄ Τάξης Αρζίδου Βασιλική και Αλεξοπούλου Ανθή

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης